Paikka täytetty: Valmentaja sosiaaliala

Haemme osaavaan joukkoomme valmentajaa. Haettava työntekijä työskentelee sosiaalialan osaajana it- ja viestintäpajojen tiimissä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa. Valmentajan tehtäviin sisältyy tiimin kanssa sovitun työnjaon mukaisesti asiakasprosessiin liittyviä tehtäviä, jotka tähtäävät asiakkaan työelämävalmiuksien ja elämänhallinnan edistämiseen sekä jatkopolun löytymiseen. Asiakkaat ovat pääosin kuntouttavan työtoiminnan palvelussa. Lisäksi haettava työntekijä työskentelee Kelan Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus –työparin toisena jäsenenä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä:

  • Sosionomin (AMK) koulutusta
  • Vähintään 10 kk työkokemusta työhönvalmennukseen, työhönkuntoutukseen ja työelämään ohjaamiseen liittyvistä tehtävistä. Työkokemuksen tulee olla karttunut työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen kohderyhmän kanssa työskennellessä.
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

Eduksi katsotaan

  • kokemus maahanmuuttajataustaisten henkilöiden kanssa työskentelystä

Valmentajan työpiste sijaitsee osoitteessa Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere. Palkkauksessa ja työsuhteen muissa ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Toiminta toteutetaan mahdollisimman aidossa ympäristössä mm. yhdistyksen työpajoilla, oppilaitosten kanssa toteutetuissa tuotantokouluissa tai aidoilla työmailla. Yhdistyksellä on noin 80 työntekijää.