Anna joululahjaksi uusi alku!

Anna joululahjaksi uusi alku!

Mitä antaa lahjaksi ihmiselle, jolla on jo kaikkea? Mitä jos antaisitkin lahjan ihmiselle, jolla ei ole juuri mitään? Joulun alla läheistään voi muistaa aineettomalla lahjalla. Tekemällä lahjoituksen, tarjoat heikossa asemassa olevalle suomalaiselle mahdollisuuden uuteen alkuun.

Jokainen lahjoitus on tärkeä summan suuruudesta riippumatta.

etusivulle paketit

 

Lahjoituksen voit tehdä tilisiirtona seuraavin tiedoin:
Saaja: Silta-Valmennusyhdistys ry
IBAN (tilinumero): FI03 5730 0820 5480 28
BIC-koodi: OKOYFIHH
Viesti: Lahjoitus
Summa: Valitsemasi lahjoitussumma
Jätä yhteystietosi, niin lähetämme sinulle sähköisen kiitoskortin lahjoituksestasi

 

 

Kertyvät varat käytetään lyhentämättömänä yhdistyksen asiakkaiden, nuorten ja nuorten aikuisten, toimintakyvyn ja virkistymisen edistämiseen.  Varoilla autetaan vähävaraisia, asunnottomia sekä muita arjessa apua tarvitsevia selviytymään erilaisissa vaikeissa elämäntilanteissa.  Tavoitamme vuositasolla useita tuhansia tällaisessa elämäntilanteessa olevia suomalaisia.