Sosiaalityötä muurien sisä- ja ulkopuolella

Sosiaalityötä muurien sisä- ja ulkopuolella – Ammattilaisten näkemyksiä vankien parissa tehtävästä sosiaalityöstä kuvaa vankien parissa tehtävää sosiaalityötä vankeusprosessien eri vaiheissa.
Teoksessa äänen saavat vankien parissa toimivat sosiaalialan ammattilaiset, opiskelijat sekä eri asiantuntijat.

Artikkelikokoelma valottaa ammattilaisten näkökulmia sosiaalityöstä, vangeille tarkoitetun tukiverkoston silmukoista ja aukkokohdista sekä erilaisten hyvinvointipalveluiden saatavuudesta ja riittävyydestä.

Teoksessa tehdään näkyväksi sosiaalityötä toimintana, joka edistää vankien hyvinvointia. Työssään sosiaalityöntekijät luovat siltoja vankeudesta vapauteen, mikä edistää merkittävästi vankien palaamista yhteiskuntaan.

Laurea-ammattikorkeakoulun julkaisu-linkki