PAIKKA TÄYTETTY: Etsivän nuorisotyöntekijän sijaisuus

Etsivän nuorisotyöntekijän sijaisuus

Haemme osaavaan joukkoomme etsivän nuorisotyön ammattilaista sijaisuuteen 30.6.2018 saakka.

ETTI – Etsivä työ on toiminut Silta-Valmennuksessa elokuusta 2008 alkaen. Työtämme rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

ETTIn kohderyhmä ovat tamperelaiset pääasiassa täysi-ikäiset, alle 29-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen, työelämän tai tarvittavien palveluiden ulkopuolelle ja tarvitsevat apua erilaisten asioiden hoidossa. Vuonna 2017 ETTI oli yhteydessä n. 400 nuoreen.

ETTI tekee yhteistyötä Tampereen kaupungin, Nauha ry:n ja A-Klinikkasäätiön etsivän työn kanssa sekä muiden kuntien etsivien kanssa ja Silta-Valmennuksen eri toimintojen kanssa. Silta-Valmennuksen etsivän työn piiriin kuuluvat erityisesti 2. asteen koulutuksesta putoavat tai putoamisvaarassa olevat nuoret, maahanmuuttajanuoret sekä rikostaustaiset nuoret

Etsimme siis oma-aloitteista nuorisotyön ammattilaista. Lisäksi arvostamme avoimuutta, luovuutta ja rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä sekä halukkuutta työskennellä ko. kohderyhmän kanssa

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Toiminta toteutetaan mahdollisimman aidossa ympäristössä. Yhdistyksellä on n. 80 työntekijää.