Etsimme tsempparia ja vertaisohjaajaa!

Haemme ”tsempparia” ja vertaisohjaajaa määräaikaiseen 12 kk työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaukseen saadaan tukea STEAn Paikka auki II- avustusohjelmasta. Palkattavan henkilön tulee olla työsuhteen alkaessa alle 30-vuotias, jolla ei ole aikaisempaa työkokemusta.

Palkkaamme kaksi nuorta, toinen tsemppariksi innostamaan nuoria ja toinen kokemustaustaiseksi vertaisvalmentajiksi tukemaan nuorten etenemistä kohti työmarkkinoita. Tsemppari ja vertaisohjaaja työskentelevät monipuolisissa tehtävissä Silta-Valmennusyhdistyksen yleishyödyllisessä toiminnassa. Vahvuutena voi olla esim. liikunta-, peli-, media-, keittiö, tai jokin muu ala.Tehtävänä on mm. toimia innostajana ja opastajana sekä vapaa-ajantoiminnan ohjaajana. Alan koulutus ei ole tehtävässä välttämätön, vaan osaaminen on voinut karttua esim. harrastustoiminnan ja oman elämänkokemuksen kautta.

Palkattavat nuoret toimivat yhdistyksen henkilöstön rinnalla kokemusasiantuntijana tukien palveluissa ja toiminnoissa mukana olevia nuoria näiden oman elämän kysymyksissä, pyrkimyksissä ja arjessa. Tsemppari ja vertaisvalmentaja ovat nuorten käytettävissä kaikissa Sillan toimipisteissä säännöllisesti. Lisäksi he tukevat mm. nuorten aktivointia vapaa-ajantoimintaan ja muuhun sosiaalista vahvistumista ja hyvinvointia edistävään toimintaan, jotka puolestaan edistävät työllistymisen tavoitetta. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työntekijävalinta on ehdollinen ministeriön lopulliseen avustuspäätökseen saakka. Hakuaika päättyy 21.6.2018 ja hakemukset osoitteella: rekrytointi@siltavalmennus.fi

Yhteydenotot: Koordinaattori Jari Rekola, 040 7449817, jari.rekola@siltavalmennus.fi