HAEMME VALMENTAJIA!

Haemme osaavaan joukkoomme neljää valmentajaa eri tehtäviin:

1) Sote-pajan valmentaja

Sote-pajan toiminta tutustuttaa valmentautujaa sosiaali- ja terveysalan työtehtäviin, vahvistaa arjen ja elämänhallinnan taitoja sekä tukee jatkopolun löytymistä opintoihin ja työmarkkinoille. Kohderyhmänä ovat 18-29 –vuotiaat työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevat nuoret sekä kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. sosionomi.

Työpiste sijaitsee osoitteessa Salhojankatu 42, 33500 Tampere

2) Hyvinvointi-pajan valmentaja

Haettavan työntekijän tehtävänä on uuden pajan käynnistäminen. Hyvinvointi-pajan toiminnassa paneudutaan psyko-fyysis-sosiaaliseen toimintakykyyn mm. liikunnan ja elintapaohjauksen avulla. Kohderyhmänä ovat 18-29 –vuotiaat työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevat nuoret sekä kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat. Toivomme hakemuksen liitteeksi korkeintaan yhden A 4 pituista kuvausta hakijan näkemyksestä ko. pajan käynnistämisestä ja toiminnasta.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Työpiste sijaitsee osoitteessa Hatanpään Valtatie 34 E, 33100 Tampere

3) Ajoneuvoalan valmentaja

Valmentaja tukee valmentautujien ammatillisen osaamisen vahvistumista sekä arjen ja elämänhallinnan taitoja ja tukee jatkopolun löytämisessä opintoihin ja työmarkkinoille. Kohderyhmänä ovat 18-29 –vuotiaat työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevat nuoret, kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat sekä auto-alan opiskeiljat.

Hakijalta edellytämme ajoneuvoasentajan koulutusta.

Eduksi katsotaan pienkonekorjausosaaminen.

Työpiste sijaitsee osoitteessa Turjankatu 1, 33100 Tampere

4) Valmentaja

Haemme sosiaalialan osaajaa osallistumaan erikseen sovittavien työpajatiimien toimintaan ja tukemaan valmentautujien arjen ja elämänhallinnan taitoja sekä jatkopolun löytymistä opintoihin ja työmarkkinoille.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa , esim. sosionomi.

Työpiste sijaitsee osoitteessa Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere.

Haettavat työntekijät työskentelevät Silta-Valmennuksen työpajatiimeissä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa. Valmentajien tehtäviin sisältyy tiimin kanssa sovitun työnjaon mukaisesti asiakasprosessiin liittyviä tehtäviä, jotka tähtäävät asiakkaan työelämävalmiuksien ja elämänhallinnan edistämiseen sekä jatkopolkujen ja työllistymisen suunnitelmiin.

Kaikilta hakijoilta edellytämme:

* Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

* Sitoutumista Silta-Valmennuksen arvoihin

* Aitoa halua työskennellä kohderyhmän kanssa

Eduksi katsotaan kokemus maahanmuuttajataustaisten henkilöiden kanssa työskentelystä, kokemus yritysyhteistyöstä sekä halu ja kyky kehittämistoimintaan. Arvostamme hakijoissa sosiaalialan, työllisyystoiminnan ja kolmannen sektorin tuntemusta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen rekrytointi@siltavalmennus.fi viimeistään 16.8.2018, otsikoksi ”Sote”, ”Hyvinvointi”, ”Ajoneuvoala” tai ”Valmentaja”. Lisätietoja tehtävästä antaa Valmennuspäällikkö Liisa Eiramo, 045 636 1005, liisa.eiramo@siltavalmennus.fi

Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Toiminta toteutetaan mahdollisimman aidossa ympäristössä mm. yhdistyksen työpajoilla, oppilaitosten kanssa toteutetuissa tuotantokouluissa tai aidoilla työmailla. Yhdistyksellä on noin 80 työntekijää.