PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ/SOSIAALIALAN OHJAAJA

Etsimme Helsingin yksikköömme sosiaalialan monipuolista osaajaa, joka on kiinnostunut rakentamaan kanssamme uusia konsepteja heikoimmassa asemassa olevien ihmisten tueksi.

Alustava tehtävänkuva:
– toimia projektipäällikkönä osatyökykyisten työllistymistä edistävässä hankkeessa
– toimia vastuuhenkilönä sovituissa yksikön tarjoamissa sosiaalipalveluissa
– ohjaus-, kehittämis- ja verkostotyön tehtävät sovituissa palveluissa

Tehtävänkuva täsmentyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Haettava henkilö vastaa projektipäällikkönä kolmivuotisesta kansainvälisestä ESR-rahoitteisesta Ilona – Sosiaalinen yrittäjyys väylänä mielekkääseen työhön –hankkeesta,
jossa testataan ja arvioidaan osatyökykyisten työllisyyttä edistävien kansainvälisten mallien toimivuutta Suomessa.
Muut tehtävät koostuvat Nuorisotakuutalon sekä nuorille ja aikuisille suunnattujen sosiaalipalveluiden vastuu-, kehittämis- ja ohjaustehtävistä.
Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja, osaamista usean toimijan verkostossa tehtävästä työstä sekä hyviä viestintätaitoja. Tehtävään on edellytyksenä soveltuva sosiaalialan korkeakoulututkinto, kahden vuoden työkokemus sosiaalialalta sekä hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä riittävä ruotsin kielen taito.
Ylempi sosiaalialan korkeakoulututkinto, kokemus kehittämis- ja projektityöstä sekä kansainvälisestä yhteistyöstä on hakijalle eduksi.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Silta-Valmennus on pirkanmaalainen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee heikoimmassa asemassa olevien nuorten, nuorten aikuisten sekä rikostaustaisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa. Yhdistykset työllistävät yhteensä yli 120 ammattilaista Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.
Helsingin yksikössämme työskentelee sekä Silta-Valmennusyhdistyksen että Valo-Valmennusyhdistyksen työntekijöitä.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen sähköpostitse viimeistään ti 23.10. osoitteeseen rekrytointi@siltavalmennus.fi.

Lisätietoja:
ma 15.10. klo 9-11 kehittämisjohtaja Maija Schellhammer-Tuominen,  050 303 7659
ke 17.10. klo 13-15 ja pe 19.10. klo 9-11 toimitusjohtaja Kimmo Kumlander, 050 529 9675

Tutustu yhdistyksiimme ja toimintaamme:
www.siltavalmennus.fi
www.valo-valmennus.fi
www.nuorisotakuutalo.fi
Ilona-hankkeen taustamateriaali