Silta etsii Starttivalmentajaa NUMA pajalle

Haemme osaavaan joukkoomme starttivalmentajaa Silta-Valmennuksen NUMA pajalle sijaisuuteen 20.5.–31.12.2019 väliseksi ajaksi.
NUMA:n kohderyhmää ovat tamperelaiset pääasiassa 18- 29-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen, työelämän tai tarvittavien palveluiden ulkopuolella ja tarvitsevat apua erilaisten asioiden hoidossa sekä tulevaisuuden suunnittelussa. NUMA tarjoaa nuorille mielekästä tekemistä päiviin ja toimivan ja toiminnallisen yhteisön johon kiinnittyä. Lisäksi NUMA tarjoaa yksilöllistä ohjausta. NUMA tekee yhteistyötä mm. Ohjaamon, etsivän työn, aikuissosiaalityön, mielenterveyspalveluiden sekä oppilaitosten ja Silta-Valmennuksen eri toimintojen kanssa. NUMA toimintaa tuotetaan konsortiona Nauha ry:n ja Kuntoutuspolku ry:n kanssa.
Etsimme oma-aloitteista nuorisotyön ammattilaista. Lisäksi arvostamme avoimuutta, luovuutta ja rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä sekä halukkuutta työskennellä ko. kohderyhmän kanssa. Jokin toiminnallinen erityisosaaminen katsotaan eduksi.
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.
Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja asiasta antaa Nuorten palveluiden koordinaattori Jari Rekola p. 0407449817,
soittoajat: 2.4.; 5.4. ja 12.4. klo 13.–14.00. Lisätiedot myös sähköpostitse: jari.rekola@siltavalmennus.fi.
Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään 15.4.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi@siltavalmennus.fi
Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Yhdistyksellä on n. 80 työntekijää.