HAEMME VALMENTAJAA

Haemme osaavaan joukkoomme luontopajan valmentajaa:

Haettava työntekijä työskentelee Silta-Valmennuksen työpajatiimissä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa. Valmentajan tehtävään sisältyy tiimin kanssa sovitun työnjaon mukaisesti asiakasprosessiin liittyviä tehtäviä, jotka tähtäävät asiakkaan työelämävalmiuksien ja elämänhallinnan edistämiseen sekä jatkopolkujen ja työllistymisen suunnitelmiin. Hän vastaa myös luontopajan toiminnan sisällön suunnittelusta ja toteuttamisesta. Kohderyhmänä ovat nuoret ja nuoret aikuiset työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevat kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat.

Hakijalta edellytämme
• Luonto-ohjaaja tai muu soveltuva toisen asteen tai AMK-tutkinto
• Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
• Sitoutumista Silta-Valmennuksen arvoihin
• Aitoa halua työskennellä kohderyhmän kanssa

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, aloitus 2019 elokuun lopussa.
Työpiste sijaitsee osoitteessa Turjankatu 1, 33100 Tampere
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.
Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen rekrytointi@siltavalmennus.fi viimeistään 27.5.2019, otsikoksi ”Luontopaja”.
Lisätietoja tehtävästä antaa 21.-24.5. Valmennuspäällikkö Liisa Eiramo, 045 636 1005, liisa.eiramo@siltavalmennus.fi

Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Toiminta toteutetaan mahdollisimman aidossa ympäristössä mm. yhdistyksen työpajoilla, oppilaitosten kanssa toteutetuissa tuotantokouluissa tai aidoilla työmailla. Yhdistyksellä on noin 70 työntekijää.