Haemme PUHTAUS- JA KIINTEISTÖALAN VALMENTAJAA

Haemme osaavaan joukkoomme PUHTAUS- JA KIINTEISTÖALAN VALMENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 07.01.2020 alkaen

Valmentaja tukee opiskelijoiden ja valmentautujien ammatillisen osaamisen vahvistumista sekä arjen ja elämänhallinnan taitoja, ja tukee jatkopolun löytämisessä opintoihin ja työmarkkinoille. Kohderyhmänä ovat puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opiskelijat, työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevat nuoret ja nuoret aikuiset sekä kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat.

Hakijalta edellytämme:
– soveltuvaa koulutusta
– hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
– sitoutumista Silta-Valmennuksen arvoihin
– aitoa halua työskennellä kohderyhmän parissa
– aloitekykyisyyttä ja kehittävää työotetta
– ajokorttia (oman auton käyttömahdollisuus toivottavaa)

Valmentaja työskentelee Silta-Valmennuksen koulutus- ja työpajatiimissä. Hänen tehtäviinsä sisältyy tiimin kanssa sovitun työnjaon mukaisesti valmentaminen ja asiakasprosessiin liittyvät muut työt sekä yhdistyksen tilojen siivous- ja ylläpitotehtäviä yhdessä opiskelijoiden ja valmentautujien kanssa. Työt sijoittuvat yhdistyksen toimipisteisiin eri puolilla Tamperetta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.
Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen rekrytointi@siltavalmennus.fi viimeistään 18.12.2019, otsikoksi ”Puki”. Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Liisa Eiramo, 045 636 1005, liisa.eiramo@siltavalmennus.fi.

Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Toiminta toteutetaan mm. yhdistyksen työpajoilla, tuotantokoulussa ja työmailla. Yhdistyksellä on noin 80 työntekijää.