Etsimme valmentajaa hallintopajalle

Haemme osaavaan joukkoomme Hallintopajan valmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sopimuksen mukaan.
Valmentaja tukee opiskelijoiden ja valmentautujien ammatillisen osaamisen vahvistumista sekä arjen ja elämänhallinnan taitoja, ja tukee jatkopolun löytämisessä opintoihin ja työmarkkinoille. Kohderyhmänä ovat liiketoiminta-alan opiskelijat, työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevat nuoret ja nuoret aikuiset sekä kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat.

Hakijalta edellytämme:

– soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi merkonomi, yo-merkonomi tai tradenomi
– myös sosiaalialan osaaminen katsotaan em. osaamisen lisäksi eduksi
– hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
– sitoutumista Silta-Valmennuksen arvoihin
– aitoa halua työskennellä kohderyhmän parissa
– aloitekykyisyyttä ja kehittävää työotetta

Valmentaja työskentelee Silta-Valmennuksen koulutus- ja työpajatiimissä. Hänen tehtäviinsä sisältyy tiimin kanssa sovitun työnjaon mukaisesti valmentaminen ja asiakasprosessiin liittyvät muut työt sekä yhdistyksen sisäisiä asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä yhdessä opiskelijoiden ja valmentautujien kanssa. Työt sijoittuvat yhdistyksen toimipisteisiin eri puolilla Tamperetta.
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.
Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen rekrytointi@siltavalmennus.fi viimeistään to 8.3.2020, otsikoksi ”Hallintopaja”.
Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava valmentaja Katri Mäkinen puh. 050 411 6862. Soittoajat pe 28.2. klo 14-15 sekä ma 2.3. klo 14-15.

Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Toiminta toteutetaan mm. yhdistyksen työpajoilla, tuotantokoulussa ja työmailla. Yhdistyksellä on noin 80 työntekijää.