Haemme ohjaajaa Naisten yhteisöön

Haemme osaavaan joukkoomme ohjaajaa Naisten yhteisöön Silta-Valmennuksen kuntoutuspalveluihin.

Kuntoutuksen naisten yhteisön kohderyhmä on päihde- ja rikostaustaiset naiset. Yhteisömuotoisessa psykososiaalisessa avokuntoutuksessa työskentelyn lähtökohtana on turvallinen, luottamuksellinen ja kunnioittava ilmapiiri. Tavoitteena on päihteetön ja rikokseton elämä. Keskeinen asia kuntoutuksessa on muutostyöskentely ja motivointi muutokseen sekä asiakkaiden voimavarojen lisääntyminen. Työotteena naisille suunnatussa päihdekuntoutuksessa on sensitiivisyys ja ratkaisukeskeisyys.

Etsimme oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sosiaalialan ammattilaista. Palvelu on uusi, joten toiminnan jatkuva kehittäminen ja arviointi on edellytys työssä onnistumiselle. Kokemus päihde- ja rikostaustaisten henkilöiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävä voidaan vakinaistaa, mikäli toiminnan käynnistäminen onnistuu suunnitellusti.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään 15.3.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi@siltavalmennus.fi. Otsikoksi ”Ohjaaja Naisten yhteisö”.

Lisätiedot:
Eeva-Kaisa Hohenthal
p. 050 325 1753
eeva-kaisa.hohenthal@siltavalmennus.fi.
Soittoajat 2.3. klo 12-13.30, 6.3. klo 12-14, 9.3. klo 12-13.

Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Yhdistyksellä on n. 80 työntekijää.