Psykologi Maarit Suomela Silta-Valmennusyhdistykseen

Psykologi, teologi Maarit Suomela siirtyy 1.9. Silta-Valmennusyhdistykseen kehittämisjohtajaksi. Suomela on toiminut vastaavissa tehtävissä pitkään rikosseuraamusalalla, muun muassa Kriminaalihuollon tukisäätiössä.

– Silta-Valmennusyhdistyksessä pääsen hyödyntämään monipuolista osaamistani rikosseuraamusalalta. Sillan toiminnan laajuuden vuoksi pääsen samalla laajentamaan omaa osaamistani uusille toiminta-alueille, Suomela punnitsee uutta tehtäväänsä.

Silta-Valmennusyhdistyksessä Suomelan tehtävät koostuvat laajasti yhdistyksen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan tehtävistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

– Maaritin osaamisprofiili rikosseuraamusalan asiantuntijana ja haavoittuvimmassa asemassa olevien ihmisten parissa toimivana psykologina täydentää merkittävällä tavalla Silta-Valmennuksen osaamiskokonaisuutta. Tämä rekrytointi vahvistaa entisestään Silta-Valmennusyhdistyksen asemaa johtavana rikostaustaisten parissa työskentelevänä kolmannen sektorin kehittäjänä, asiantuntijana ja palveluntuottajana, Sillan toimitusjohtaja Kumlander kiittää uutta tilannetta.

Silta-Valmennus ja viiden alueellisen toimijan yhdessä perustama Valo-Valmennusyhdistys ovat laajentaneet viime vuosina toimintaansa aktiivisesti. Ensimmäinen pysyvä toimipiste Suomen ulkopuolelle perustettiin viime vuonna Espanjaan, ja yhdistyksellä on laajaa kansainvälistä tutkimus- ja kehittämisyhteistyötä eri puolilla Eurooppaa. Suomessa Silta ja Valo ovat läsnä jo yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla.

– On totta, että monet asiat ovat Suomessa jo todella hyvin. Kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevien osalta kamppailemme kuitenkin koko ajan resursseista ihmisen aivan perustavanlaatuisten tarpeiden täyttämiseksi. Valitettavasti emme elä vieläkään Suomessa, jossa kaikille olisi olemassa koti, ruokaa ja mahdollisuus mielekkääseen, terveelliseen elämään. On hienoa saada Maarit mukaan kanssamme tekemään tätä työtä, Kumlander linjaa lopuksi.

Lisätietoja

Kimmo Kumlander, p. 050 529 9675
Maarit Suomela, p. 050 412 4302

i