Suomen kielen kouluttaja, Silta-Koto

Haemme osaavaan joukkoomme suomen kielen kouluttajaa (s2). Suomen kielen kouluttaja on osa ryhmittymänä (Silta-Koto) toimivaa moniammatillista tiimiä, jonka muodostavat Silta-Valmennusyhdistys ry, Invalidisäätiö sr/Live Palvelut, Entry Education Oy ja Hyria Business Institute Oy.

Suomen kielen kouluttaja työskentelee tuetun kotoutumisen polun moduulikoulutuksessa, joka on tavoitteellinen, kohti työelämää suuntaava palvelu. Kohderyhmän asiakkailla on usein vahvemman tuen tarve, puutteelliset perustaidot ja vähäinen koulutustausta.

Tuetun kotoutumisen polulla koulutus koostuu kielen opetuksesta ja työpajatoiminnasta. Luokkahuoneopiskelun rinnalla kielen opetuksessa käytetään toiminnallisuutta ja kokemuksellista pedagogiikkaa, ja suomen kielen opetusta integroidaan myös työpajaympäristöön konkreettiseen päivittäiseen työskentelyyn. Kouluttamisen lisäksi tehtäviin kuuluvat mm. koulutuksen valmistelutehtävät, sisäinen ja ulkoinen yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä koulutuksen raportointi.

Hakijalta edellytämme:

– ylempää korkeakoulututkintoa: perus- ja aineopinnot (60 op) suomen kielessä tai suomi toisena kielenä (s2) -opettajan opinnot

– pedagogista pätevyyttä (pedagogiset opinnot 60 op suoritettuina)

– hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

– sitoutumista Silta-Valmennuksen arvoihin

– aitoa halua työskennellä kohderyhmän parissa

– aloitekykyisyyttä ja kehittävää työotetta

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työt sijoittuvat ryhmittymän toimipisteisiin eri puolilla Tamperetta.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen rekrytointi@siltavalmennus.fi, otsikoksi ”s2-kouluttaja”. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Mäkinen puh. 050 411 6862. Soittoaika ma 14.12. klo 14-15 ja to 17.12. klo 12-13.

Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Toiminta toteutetaan mm. yhdistyksen työpajoilla, tuotantokoulussa ja työmailla. Yhdistyksellä on noin 80 työntekijää.