Tulossa seminaari yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä – save the date!

Yhteiskunnallisten yritysten toimintamahdollisuuksia Suomessa kehitetään. Tuoreimmat analyysit ja näkökulmat ovat esillä Ilona – sosiaalinen yrittäjyys väylänä mielekkääseen työhön – hankkeen loppuseminaarissa 22.9.klo 9-12.30. Seminaari järjestetään striimattuna.

Seminaarissa julkistetaan hankkeessa luotu työhön integroivien yhteiskunnallisten yritysten malli. Sen valmistelussa on hyödynnetty kansainvälisiä ja kotimaisia kokeiluja, yhteiskunnallisten yritysten strategiaa ja muita hallitusohjelman ohjelmia sekä hankkeita, jotka liittyvät heikommin työllistyvien työllistymiseen.

Tilaisuudessa kuullaan kotimaisia ja kansainvälisiä puheenvuoroja sekä esimerkkejä yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä keinona parantaa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työllistymistä.

Varaa aamupäivä jo kalenteristasi! Tilaisuuden alustava ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avautuu Ilona-hankkeen ja Vatesin sivuilla kesäkuun aikana.

Seminaarin järjestävät Ilona-hankkeen toteuttajat eli Silta-Valmennusyhdistys, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Vates-säätiö ja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Hanketta on rahoittanut ESR.