Haemme projektipäällikköä

Haemme osaavaan joukkoomme projektipäällikköä kahteen nuorten koulutusosallisuutta tukevaan ESR -rahoitteiseen hankkeeseen. Projektipäällikön tehtävä on kokoaikainen ja jakautuu kahden projektin välillä.

Projektipäällikkö vastaa projektien kokonaistoteutuksesta, osatoteuttajien välisestä yhteistyöstä sekä yhteydenpidosta rahoittajaan. Hän koordinoi toteutusta, viestintää ja arviointia sekä kehittämis- ja mallinnustyötä. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää:

  •  projektinjohtamis- ja tiimityöskentelytaitoa
  •  kykyä hoitaa hankkeen budjetointi, talousseuranta ja -raportointi itsenäisesti
  •  monipuolista viestintäosaamista
  •  hyviä vuorovaikutustaitoja

Hakijan eduksi luetaan kokemus ESR-rahoitteisten hankkeiden hallinnoinnista sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Virtuaalisesti vierellä hankkeessa kehitetään virtuaalinen kuntoutumista ja opiskelutaitoja systemaattisesti vahvistava oppimisympäristö sekä yksilö- ja ryhmämuotoinen valmennus, joihin osallistuminen on mahdollista hyvin matalalla kynnyksellä. Oppimisympäristö tukee osallistujan opiskelukyvyn vahvistumista ja opintoihin siirtymistä ja kiinnittymistä yksilöllisesti. Hanketta toteutetaan yhteistyössä Ammattiopisto Luovin kanssa. Lisätietoja www.virtuaalisestivierella.fi

Lukiopaja LUPA hankkeen tavoitteena on lisätä lukio-opiskelijoiden koulutusosallisuutta ja vähentää koulutuksen negatiivisia keskeytyksiä erityisesti lukio-opintojen nivelvaiheissa. Hankkeen aikana kehitetään koulutusosallisuutta tukeva Lukiopaja – LUPA toimintamalli oppilaitoksen ulkopuoliseen toimintaympäristöön, joka mahdollistaa osallistujien toimintakyvyn vahvistamisen ja opinnoissa etenemisen yksilöllisen suunnitelman mukaan. Hanketta toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on määräaikainen. Lisätietoja antaa kehittämisjohtaja Maija Schellhammer-Tuominen p. 0503037659, soittoajat: 31.1. ja 2.2. klo 9-10, sekä Virtuaalisesti vierellä – hankkeen projektipäällikkö Jari Rekola p. 0407449817, soittoajat: 2.2. ja 3.2. klo 13-14 Lisätiedot myös sähköpostitse: maija.schellhammer-tuominen@siltavalmennus.fi.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV lähetetään 6.2.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi@siltavalmennus.fi, otsikoksi projektipäällikkö.

Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen,

ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Yhdistyksellä on n. 80 työntekijää.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.