Kesäduuni OP:n piikkiin

Silta-Valmennusyhdistys haluaa olla mukana tarjoamassa 15-17- vuotiaalle nuorelle ensimmäisen kesätyöpaikan sekä positiivisen kokemuksen työelämästä.
Osallistumme tänäkin vuonna Kesäduuni OP:n piikkiin- kampanjaan. Kampanjan tuki antaa meille mahdollisuuden palkata yksi 15-17-vuotias nuori kesätyöhön kahden viikon ajaksi järjestömme tehtäviin. Tänä vuonna etsimme Cafe 13- kahvilaamme Tampereen kaupungin Monitoimitalo 13 kahvilatyöntekijää. Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi kahvilan tuotteiden valmistaminen ja esillepano, asiakaspalvelun erilaiset tehtävät sekä valitun henkilön kiinnostuksen mukaan kahvilan somen päivitys.

Lisää tietoa työpaikasta:
Vastaava valmentaja
Anni Reikko-Nieminen
p. 050 521 5002
anni.reikko-nieminen@siltavalmennus.fi.

Hakemukset 18.4. mennessä: anni.reikko-nieminen@siltavalmennus.fi
Lisää tieto OP:n kampanjasta löytyy osoitteesta https://www.op.fi/web/op-tampere/kesaduuni