Haetaan: Matalan kynnyksen pajan valmentaja

Haemme osaavaan joukkoomme valmentajaa käynnistämään ja toteuttamaan nuorten matalan kynnyksen työpajaa. Uuden pajan toiminta vahvistaa arjen ja elämänhallinnan taitoja sekä tukee jatkopolun löytymistä opintoihin ja työmarkkinoille. Kohderyhmänä ovat 18-29 –vuotiaat työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevat nuoret sekä kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat.

Etsimme oma-aloitteista ja idearikasta henkilöä, joka on tottunut työskentelemään ko. kohderyhmän kanssa ja jolla on vahva näkemys kuvatun kaltaisen toiminnan käynnistämisestä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman työn suunnittelua ja organisointia sekä tiivistä yhteistyötä Silta-Valmennuksen henkilöstön kanssa. Lisäksi arvostamme avoimuutta, luovuutta ja rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä pääsee käyttämään omia erityisosaamisen taitojaan. Eduksi katsotaan: ohjaus- ja valmennuskokemus ja työllisyyspalvelujen tuntemus.

Toivomme hakemuksen liitteeksi korkeintaan yhden A 4 pituista kuvausta hakijan näkemyksestä ko. pajan käynnistämisestä ja toiminnasta.
Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.7.2017-31.7.2018. Toimintaa on tarkoitus jatkaa käynnistämisprojektin jälkeen.Valmentajan työpiste sijaitsee osoitteessa Salhojankatu 42, 33500 Tampere. Palkkauksessa ja työsuhteen muissa ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo lähetetään osoitteeseen rekrytointi@siltavalmennus.fi viimeistään 12.6.2017. Sähköpostin aiheeksi: Matalan kynnyksen paja. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava yksilövalmentaja Liisa Eiramo, 045 636 1005, liisa.eiramo@siltavalmennus.fi

Silta-Valmennusyhdistys on tamperelainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työskentelee syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden nuorten ja nuorten aikuisten kuntoutuksen, ohjauksen, valmennuksen ja koulutuksen parissa vahvassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Toiminta toteutetaan mahdollisimman aidossa ympäristössä mm. yhdistyksen työpajoilla.