Yhteistyökumppanimme hakee: Ohjaaja

Oletko valmis heittäytymään, kutomaan villasukkaa tai keittämään asiakkaiden kanssa?

Etsimme Tampereelle ohjaajaksi 1.9. alkaen (tai sopimuksen mukaan) oma-aloitteista ja idearikasta sosiaalialan ammattilaista toteuttamaan kanssamme kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen palveluja. Arvostamme avoimuutta, luovuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on taidot suunnitella ja organisoida omaa työtäsi, sekä tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävässä pääset käyttämään omaa erityisosaamistasi moniammatillisessa työympäristössä.

Tehtävä edellyttää:
– soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta
– halua työskennellä eri-ikäisten, eri kulttuuri- ja kielitaustaisten ihmisten kanssa kuntoutumiseen ja työllistymiseen liittyvien kysymysten parissa
– idearikasta, kehittävää työotetta ja tiimityötaitoja

Eduksi katsotaan ohjaus- ja valmennuskokemus, työllisyys- ja sosiaalipalvelujen tuntemus sekä monialainen osaaminen ja työote.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus viimeistään 7.8.2017 osoitteella rekrytointi@valo-valmennus.fi. Viestin otsikoksi ohjaaja.

Lisätiedot: hallituksen puheenjohtaja Kimmo Kumlander, kimmo.kumlander@valo-valmennus.fi tai 1.8. alkaen p. 050 529 9675.

Työsuhteissa noudatetaan yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ tehdään yhdistyksen eri toimipisteissä Tampereella.

Valo-Valmennusyhdistys on Pirkanmaan, Satakunnan ja Uudenmaan alueella toimiva yleishyödyllinen yhdistys, joka toimii kaikkein heikoimmassa asemassa olevien tukena elämän eri osa-alueilla. Toimintamme ydinalueita ovat osallisuuden vahvistaminen, ennaltaehkäisevä työ, asunnottomuuden ja köyhyyden ehkäiseminen, päihde- ja mielenterveystyö, työllistäminen ja erityisryhmien koulutus. Toiminnan mahdollinen voitto kohdennetaan täysimääräisesti alueellisen hyvinvoinnin kehittämiseen, esimerkiksi lasten ja nuorten parissa tehtävään työhön, mielenterveyden edistämiseen sekä vapaaehtoistyön mahdollistamiseen.