”PONNU- perustaitoja vahvistamalla tavoitteeseen” 1.10.2017–29.2.2020 on ESR:n Taito-ohjelmaan kuuluva hanke, jota Silta-valmennusyhdistys toteuttaa yhdessä Invalidisäätiön ja Hämeen ammattikorkeakoulun sekä hanketta koordinoivan Valo-valmennusyhdistyksen kanssa. Hankkeen tavoitteena on tunnistaa työllistymisen ja koulutuksen kannalta keskeinen perustaitojen (luku-, kirjoitus-, numero- sekä digitaidot) osaaminen ja kehittää tarvittavan osaamisen hankkimisen valmennusmalli osaksi kuntouttavia ja työllistymiseen tähtääviä palveluita.
Hankkeen tuloksena syntyy valtakunnallisesti hyödynnettävä toimintamalli, jonka avulla muun muassa kuntouttavissa palveluissa, työpajoilla sekä työelämässä tapahtuvien palveluiden aikana voidaan kerryttää koulutuksessa ja työelämässä vaadittavia perustaitoja.
Silta-valmennuksessa hankkeeseen osallistuvalle asiakkaalle laaditaan yksilölliset oppimistavoitteet sekä suunnitelma koulutukseen tai työelämään siirtymistä varten perustaitojen valmiuksien näkökulmasta.

Lisätietoja

Taru Luuppala, projektityöntekijä
050 505 7973

Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@siltavalmennus.fi

Lataa juliste alla olevasta linkistä

Adobe_PDF_file_icon_32x32 Ponnu -hanke