Viestintäpäällikkö

Haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä
Haku päättyy
Euroopan unionin osarahoittama

Haemme osaavaan joukkoomme osa-aikaista (60 %) viestintäpäällikköä Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -hankkeeseen (2023–2027). ESR+ rahoitteisen koordinaatiohankkeen tehtävänä on koota yhteiskunnallisen yrittäjyyden ja yhteisötalouden liiketoimintaosaamisen parantamisen teemassa työskentelevät toimijat ja hankkeet verkostoiksi sekä vahvistaa yhteiskunnallisten yritysten ja yhteisötalouden alueellisesti toimivia ekosysteemejä.

Kyseessä on yhdentoista merkittävän organisaation ryhmähanke, jonka päätoteuttajana on Silta-Valmennusyhdistys ry. Yhdistyksellä on myös päävastuu viestinnän koordinoinnista. Viestintäpäällikkö vastaa hankkeen viestinnän tavoitteiden toteutumisesta, koordinoinnista ja toteuttamisesta yhdessä hankkeen viestintätiimin kanssa.

Hakijalta edellytämme:

  • Soveltuvaa koulutusta
  • Monipuolista kokemusta viestinnän suunnittelusta, koordinoinnista ja toteuttamisesta eri kanavissa
  • Erinomaista englannin kielen taitoa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Sitoutumista Silta-Valmennuksen arvoihin
  • Aloitekykyä sekä itsenäistä ja kehittävää työotetta

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@siltavalmennus.fi otsikolla ”Hankkeen viestintäpäällikkö”. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa aiheesta:

https://www.siltavalmennus.fi/toiminta-osio/yhteiskunnallinen-yritys

https://www.siltavalmennus.fi/toiminta/yhteiskunnallisten-yritysten-liiketoimintaedellytysten-parantaminen-koordinaatiohanke

Lisätietoja:

Sami Wirkkula
Johtaja
Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen
Vastuualueet:
sami.wirkkula@siltavalmennus.fi050 523 7315
Viinikankatu 53, 2. Krs 33800 Tampere

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.