TUTUSTU UUDELLEEN SOTE-ALAN MONIIN TYÖMAHDOLLISUUKSIIN

Sote-valmennuspalvelu tarjoaa valmennusta ja tukea työllistymiseen henkilöille, joilla on sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai osatutkinto.

Mitä?
Tavoitteena rakentaa polku takaisin sosiaali- ja terveysalalle tai kohti uutta tavoitetta.
Jos paluu omaa osaamista vastaaviin tehtäviin ei ole mahdollista, kartoitetaan uusi suunta.

Kenelle?
Sinulle, jolla on sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai osatutkinto (esim: lähihoitaja, perushoitaja, hoiva-avustaja, mielenterveyshoitaja, kehitysvammahoitaja yms.) ja haluat tukea työllistymiseen ja jatkopolkusi suunnitteluun.

Kesto?
Valmennus on kestoltaan 2kk ja sisältää max 10 yksilövalmennustapaamista sekä mahdollisuuden osallistua kahdeksaan eri sisältöiseen ryhmävalmennuspäivään (3,5h/krt).

Missä?
Valmennusta järjestetään Tampereella Silta-valmennusyhdistyksen toimipisteellä osoitteessa: Hatanpäänvaltatie 34 E ,4 kerros. Osallistuminen mahdollistetaan myös etäyhteydellä (Teams).

+ Mahdollisuus osaamisen kartoittamisen jaksolle työelämässä (2–7 päivää) kun tavoitteena on palata lähihoitajan osaamista vastaavaan työhön.

+ Mahdollistetaan uudelle toimialalle suuntaava työkokeilu, joka on pidempi kuin osaamisen kartoittamisen jakso (1-3kk). Valmentaja tukee työkokeilupaikan hankkimisessa.

+ Mahdollisuus suorittaa tarpeen mukaan työelämäsertifikaatteja, esim. hygieniaosaamistodistus.

Lataa esite alla olevasta linkistä

Adobe_PDF_32x32Sote-Valmennus esite

Lotta Karvonen
Valmentaja
Sirpa Ikävalko
Valmentaja