Silta-Valmennuksen työpajat valmistavat tuotteita ja tarjoavat palveluita sekä omana tuotantonaan sekä räätälöityinä asiakastilauksina. Jos tarvitset esimerkiksi kakun perhejuhliin, renkaanvaihdon autoosi, uniikkeja liikelahjoja, huonekalujen kunnostusta tai verhoilua, siivousapua kotiisi, lounastarjoilun tapahtumaan, lapsiparkkipalveluita tai vaikkapa leikkimökin, ota rohkeasti yhteyttä!

Kaikkien työpajojen yhteystiedot löydät Yhteystiedot -välilehdeltä. Työpajojen tuotantopäällikkö sekä työvalmentajat antavat lisätietoa tarjolla olevista tuotteista ja palveluista.

Alla muutamia esimerkkejä tuotteistamme ja palveluistamme:


Avustus- ja asiointipalvelut lapsiperheille ja ikäihmisille
Sote-pajalla pääsee tutustumaan erilaisiin sosiaali- ja terveysalan työtehtäviin. Tämä tapahtuu erilaisten tapahtumien ja tuokioiden suunnittelun kautta eri asiakasryhmille sekä monipuolisten vierailukäyntien avulla. Kohtaamme työtehtävillä pääasiassa ikäihmisiä, liikuntavammaisia ja lapsia. Sote-pajalla tehdään asiointiavustuksia, jolloin valmentautujat lähtevät avustamaan ikäihmistä kodin ulkopuolisille asioinneille. Asiointiavustuksilla toimitaan seniori-juniori-periaatteella, eli kokeneempi valmentautuja ohjaa uudempaa.

Sote-pajalla oppii vuorovaikutustaitoja, erilaisten ihmisten kohtaamista sekä oppii ymmärtämään sosiaali- ja terveysalan monipuolisuutta. Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta sosiaali- ja terveysalalta. Sote-pajalla tehdään tuotannollista työtä sekä kohdataan paljon erilaisia ihmisiä laajassa yhteistyöverkostossa, joten avointa mieltä ja aktiivisuutta tarvitaan. Kaikilta sote-pajalle tulevilta pyydetään nähtäväksi rikostaustaote.


TEAM GYM -LIIKUNTATILA

Silta-Valmennuksella on Nekalassa liikuntatila Team Gym, jota vuokrataan myös ulkopuolisille ryhmille ensisijaisesti vakituisilla viikkovuoroilla (toistaiseksi voimassaoleva/määräaikainen sopimus). Vuokrattava liikuntatila koostuu neljästä eri tilasta, jota vuokrataan yhdessä tai erikseen: kuntosali, pelikenttä, tatamihuone ja juoksusuora. Vielä joitakin vapaita vuoroja myös arki-iltaisin!
Team gymin omalle esittely sivulle


Silta-Graffa
Silta-Graffalla tehdään tilaustyönä mm. taittoa, esitteitä, tarroja, käyntikortteja ja graafista suunnittelua nettisivuille.

Graffapaja
Graffapaja


Kiinteistönhoito
Silta-Kiinteistön työpajalla tehdään ulkoalueiden hoidon lisäksi pienimuotoisia rakennusten huolto- ja korjaustöitä.


Käsityöt ja kulttuuri
Sillan Monitaito-, muotoilu-pajoilla suunnitellaan, ideoidaan ja toteutetaan tuotteita liikelahjoista pienimuotoisiin sisustusprojekteihin. Tilaustöiden kirjoon kuuluvat idearikkaat tuoteperheet, uniikkituotteet, taidetekstiilit, somistukset, sisustustyöt, verhoilu- ja ompelutyöt, somistustyöt, värjäys- ja kankaanpainotyöt, lavastusrekvisiitan valmistus ja korutyöt.


Lounasravintolat
Silta-lounasravintolat tarjoavat arkipäivisin lounasta Viinikassa ja Vehnämyllynkadulla. Ravintolamme valmistavat myös tilauksesta ruokaa ja leivonnaisia arkeen ja juhlaan asiakkaan toiveiden mukaan.


Opetuskorjaamo
Silta-Autossa huolletaan ja korjataan henkilö- ja pakettiautoja valmennus- ja opiskelijatyönä. Auto-osaston töitä ovat esimerkiksi rengastyöt, moottorin, alusta- ja hallintalaitteiden korjaus, OBD diagnoosit sekä kytkin-, jarru- ja vaihteistotyöt.


Pienkonehuolto ja metallityöt
Silta-Pienkone- ja metallipajalla tehdään pienkoneiden huoltotöitä. Voit tuoda pajalle esimerkiksi ruohonleikkurit, moottorisahat, mopot ja polkupyörät kausihuoltoon. Lisäksi teemme autojen pesua, vahausta, imurointia, ikkunoiden pesua, renkaidenvaihtoa, pieniä pohjaruostevaurioiden hitsauksia ja muuta pientä säätöä.

Silta-Pienkone- ja metallipajalta voit myös tilata muun muassa erilaisia grillejä, savustuspönttöjä, kukka-amppelikoukkuja, joulukuusen jalkoja ja piha-/ikkunakoristeita ja muuta vaihtuvasta mallistostamme. Teemme myös tilaustöitä mahdollisuuksien mukaan.


Pintakäsittely
Pintakäsittelypajalta voi pyytää tarjousta esimerkiksi rakennuksen korjausmaalaukseen, uudisrakennuksen maalaukseen, tapetointiin ja erilaisiin koriste- ja erikoismaalauksiin.


Käsityöt ja kulttuuri

Puutyöt ja rakentaminen

Puutyöpajalla tehdään tilaustyönä asiakkaille puutuotteita, pienessä määrin levytuotteita sekä omia tuotteita myyntiin. Esimerkkejä pajan myyntituotteista ovat esimerkiksi jätekatokset, terassit, koirankopit, ulkohuussit – mutta myös pienemmät tuotteet, kuten hyllyt, erikoismittaiset kaapit, penkit, valopöydät ja puunkantotelineet.

Rakennustyö- ja valmennusryhmät työskentelevät Tampereen alueen rakennuskohteissa. Keskitymme pääasiassa korjausrakentamiseen.


Tietokonehuolto
Silta-IT-pajalla huollamme tietokoneesi tarpeesi mukaan ja edullisesti. Voimme päivittää tietokoneesi käyttöjärjestelmän sekä parantaa sen suorituskykyä laitteistoa uusimalla. Miksi ostaa uutta kun vanhakin saadaan kulkemaan? Pyynnöstäsi voimme myös suunnitella ja rakentaa sinulle toivomasi kokoonpanon, joka vastaa sille asettamiasi vaatimuksia.


Sauna- ja tilavuokraus