Maailma muuttuu jatkuvasti. Niin tekee ihminenkin, joskaan ei aina samaan tahtiin. Me yritämme pysyä muutoksessa mukana ja myös vaikuttaa siihen.

Huominen
tehdään
tänään

Avoimet työpaikat

Silta-Valmennusyhdistyksessä on jatkuva tarve uusille ihmisille, jotka haluavat olla mukana rakentamassa paremmin ihmisten erilaiset lähtökohdat ja tilanteet huomioivaa yhteiskuntaa.
No items found.

Avoin työhakemus

Jätä ytimekäs hakemus, niin voimme olla yhteydessä kun toiveitasi ja osaamistasi vastaavia tehtäviä on tarjolla. Säilytämme avoimia hakemuksia kuusi (6) kuukautta.
Kiitos! Olemme yhteydessä mikäli voimme tarjota hakemukseesi sopivia töitä.
Jokin meni pieleen! Voit yrittää uudelleen tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen suoraan osoitteeseen rekry@siltavalmennus.fi

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.