Kaikessa toiminnassamme on yhteinen, vahva arvopohja sekä selkeä tavoite yhteiskunnan ulkopuolelle tai sen jalkoihin jäävien puolustamisessa.

Ihmisyyden
puolella

Arvot & visio

Silta-Valmennusyhdistys on Tampereen seutukunnalla toimiva oppimisen, työn ja osallisuuden kohtauspaikka. Se on voittoa tavoittelematon, arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton yhdistys. Kaikkea toimintaamme ohjaavat seuraavat arvot:

Ihmisen kunnioittaminen
Vaikuttavuus
Sisu
Yhdessä onnistuminen

Uskomme yksilölliseen palveluun, joustaviin raameihin sekä käytännön tekemisen ja yhteisöllisyyden eteenpäin työntävään voimaan. Haluamme auttaa ihmisiä ohjaamaan itse elämäänsä ja pidämme yhteiskunnan heikompiosaisten puolia jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Teemme tiiviistä ja monialaista yhteistyötä sekä julkisen, yksityisen että kolmannen sektorin kanssa. Panostamme aktiivisesti uusien toimintatapojen ja -mallien kehittämiseen, jotta yhteisestä tulevaisuudestamme löytyisi paikka jokaiselle.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.