Maailma muuttuu jatkuvasti. Niin tekee ihminenkin, joskaan ei aina samaan tahtiin. Me yritämme pysyä muutoksessa mukana ja myös vaikuttaa siihen.

Huominen
tehdään
tänään

Uutiset & tiedotteet

Tältä sivulta löydät kaikkein tärkeimmät tiedotukselliset asiat. Parhaiten pysyt kartalla yhdistyksen toiminnasta some-kanavia seuraamalla!
Lukiopajalla (Hatanpään valtatie 34) järjestetään avoimet ovet maanantaina 26.9. klo:13-16!

Lukiopajalla (Hatanpään valtatie 34) järjestetään avoimet ovet maanantaina 26.9. klo:13-16. Niin nuoret kuin ammattilaisetkin ovat tervetulleita tutustumaan Lukiopajalle.

26.9.2022
Osaaminen näkyviin: Ideasta peliksi Tampereella!

Tampereella Silta-Valmennusyhdistyksen Virtuaalisesti vierellä -hanke ja Numa-paja lähettävät pelilliset terveiset Osaaminen näkyviin -viikon kunniaksi!

9.9.2022
Olemme mukana Osaaminen näkyviin -viikolla!

Silta-Valmennusyhdistyksen ja Valo-Valmennusyhdistyksen digiteemaiset hankkeet osallistuvat Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (JOTPA) järjestämälle Osaaminen näkyviin -tapahtumaviikolle 5.9.–11.9.2022.

29.8.2022
Matkalla eteenpäin!

Uudistamme verkkosivujamme mahdollisimman hyvin jokaista kohderyhmäämme palvelevaksi, jotta polku sopivien palveluiden äärelle olisi mahdollisimman selkeä ja suora.

30.5.2022
Vatesin Tulisielu-tunnustus Kimmo Kumlanderille!

Vates-säätiön vuosittaisen Tulisielu-tunnustuksen sai tänään Kimmo Kumlander. Kumlander on vuosikymmeniä tehnyt työtä kaikkein vaikeimmassa asemassa olevien ryhmien tukemiseksi. Tulisielu-tunnustuksen myönsi Vates-säätiön hallitus, ja kunniakirjan luovuttivat Vatesin toimitusjohtaja Jaana Pakarinen sekä hallituksen puheenjohtaja, MTKL:n toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka ja valtuuskunnan puheenjohtaja, Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen.

27.5.2022
Silta-Valmennusyhdistys mukana Yhteiskunnallisten Yritysten Osaamiskeskuksessa

Työ- ja elinkeinoministeriö on myöntänyt kolme miljoonaa euroa valtionavustusta yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen käynnistämiseen. Osaamiskeskuksen tehtävänä on tarjota neuvontaa ja ohjausta yhteiskunnallista yritystoimintaa harjoittaville tai käynnistäville yrityksille ja yhteisöille – yritysmuodosta ja toimialasta riippumatta. Tavoitteena on rakentaa jatkuvasti kehittyvä asiantuntijapalveluiden verkosto vahvistamaan toimintaedellytyksiä ja lisäämään osatyökykyisten työllistämistä valtakunnallisesti.

10.2.2022

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.