Kesäkuvakisan voittaja palkittiin

27.6.2023
Miika Hirvasmaan voittajakuva.

DigiSilta-hanke (ESR) järjesti uusia käyttäjiä innostaakseen Discord-keskustelualustalla Pirkanmaalla kesäkuvakisan. Voittajakuva valittiin digimentoreiden raadin toimesta ja palkinto kesäherkkukassi käytiin luovuttamassa voittajalle Miika Hirvasmaalle Valo-Valmennusyhdistyksen ICT-pajalla.

Voittajakuva (c) Miika Hirvasmaa

Valitsijaraati perusteli voittajakuvan valintaa sillä, että kuvaan oli saatu hienosti ikuistettua linnun persoonallinen ilme. Miika kertoi, että istuessaan puistonpenkillä lintu tuli hänen viereensä ja hän sai otettua kuvan. Paljon onnea voittajalle!

Discord SiVa-palvelin toimii Pirkanmaalla Silta-Valmennusyhdistyksen ja Valo-Valmennusyhdistyksen kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden ja henkilökunnan keskustelualustana. Digimentorit ovat rakentaneet palvelinta yhteistyössä DigiSilta-hankkeen ja työntekijöiden kanssa.

Teksti: Mirja Laitinen

Kuvat: Miika Hirvasmaa ja Petteri Vuorenmaa

Yhteystiedot

Mirja Laitinen
Valmentaja (DigiSilta)
Vastuualueet:
mirja.laitinen@siltavalmennus.fi040 615 9710

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.