Kohti työelämää, opiskelua ja sujuvaa elämää – käytännön tekemisen, yksilöllisyyden ja yhteisöllisyyden kautta.

Oppia, tukea &
tekemistä

Työpajat

Voimaantumista, rytmiä ja rakennetta käytännön tekemisen kautta. Työpajat toimivat oppimisympäristönä eri palveluissa ja hankkeissa.

Silta-Valmennuksen työpajoille tullaan valmentautumaan työelämään ja opiskeluun. Työpajajakson aikana karttuu kokemusta, näkemystä ja osaamista alalla työskentelystä.

Silta-pajat ovat työyhteisöjä, joissa oppiminen tapahtuu työn tekemisen kautta. Niille voi hakeutua koska tahansa. Yhteisöissä työskentelee valmentautujien kanssa valmentajia ja opettajia. He ohjaavat työskentelyä sekä valmentavat työtehtävissä ja työyhteisössä toimimisessa.

Valmentautujaa autetaan hänen omien koulutus- ja työllistymistavoitteidensa kanssa sekä tuetaan ja kannustetaan positiiviseen arjen hallintaan. Valmennusjakson aikana käydään arviointi- ja palautekeskusteluja, jotta valmentautuja voi arvioida soveltuvuuttaan alalle.

Useilla pajoilla tuotetaan tavaroita ja palveluita myös yksityisasiakkaille ja yrityksille.

Autopaja on opetuskorjaamo, jossa huolletaan ja korjataan henkilö- ja pakettiautoja valmennus- ja opiskelijatyönä. Auto-osaston töitä ova tesimerkiksi rengastyöt, moottorin, alusta- ja hallintalaitteiden korjaus sekä kytkin-, jarru- ja vaihteistotyöt. Työvälineinä ovat paineilmatyökalut, ajoneuvonostimet, rengas- ja tasapainotuskoneet ja monet muut autokorjaamon työvälineet.

Opetuskorjaamo on työyhteisö, jossa työskentelevät valmentautujat, opiskelijat, opettaja ja valmentajat. Silta-Autossa opiskelevat Ammattopisto Luovin ja Silta-Valmennusyhdistyksen yhteistyönä toteuttaman Tuotantokoulun ajoneuvoalan perustutkintoa suorittavat opiskelijat.  

Pienkonepajalla voi tutustua pienkoneiden korjaus- ja huoltotehtäviin. Pienkoneen töitä ovat esimerkiksi polkupyörien ja moottorisahojen ja ruoholeikkurien perushuollot sekä mopojen moottorien ja jarrujen korjaustyöt.

Pienkonepajalla toimii kiinteässä yhteistyössä Silta-Auton kanssa. Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, valmennuksessa opetellaan koneiden käyttö ja muut tarvittavat taidot töiden lomassa.

Pienkonepajalta voi olla mahdollisuus poluttua Tuotantokoulun auto- tai kiinteistöalan koulutuksiin.

Yleinen tutustumisaika tiistaisin klo 13.15. Ilmoita tulostasi etukäteen valmentaja Laura Kokolle.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Asiakaspalvelu
044 062 4011
Jarno Ratinen
Valmentaja (Tuotantokoulu autoala, Autopaja)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
jarno.ratinen@siltavalmennus.fi040 557 7263
Turjankatu 1 C, 33100 Tampere
Jan Laine
Valmentaja (Tuotantokoulu autoala, Autopaja)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
jan.laine@siltavalmennus.fi044 062 4014
Turjankatu 1 C, 33100 Tampere
Laura Kokko
Valmentaja (Pienkone)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
laura.kokko@siltavalmennus.fi050 408 6063
Turjankatu 1 C, 33100 Tampere

Café 13 on Tampereen monitoimitalo 13:ssa sijaitseva kahvila. Café 13 tarjoaa kahvila- ja lounaspalveluja, kuntouttavaa työtoimintaa sekä ohjattuja työharjoittelupaikkoja nuorille.

Kahvilan töitä ovat esimerkiksi kahvilatuotteiden ja lounaan valmistus sekä esille laitto, kahvilan koneiden käyttö, koneiden ja tilojen siistiminen, kahvilan ruoka- ja juomatuotteiden myynti ja tarjoilu, kokoustarjoiluun liittyvät tehtävät sekä asiakaspalvelutehtävät.

Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, valmennuksessa opetellaan tarvittavat taidot töiden lomassa.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Tilaukset
050 528 1669
Hanna-Leena Viskari
Valmentaja (Cafe 13)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
hanna-leena.viskari@siltavalmennus.fi040 355 7335
Satakunnankatu 13, 33100 Tampere

Graffapajalla tutustutaan laajasti graafiseen suunnitteluun ja sen työtehtäviin. Teemme mm. käyntikortteja, esitteitä, julisteita ja kuvituksia.

Käytössämme on taittoon, kuvankäsittelyyn, sekä kuvittamiseen soveltuvat ohjelmat (Adobe creative suite) ja laitteet, digijärjestelmäkamerat, digitointilaitteet, iMac-työasemat, tulostimet, paperileikkurit, jne.

Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, valmennuksessa opetellaan tarvittavia taitoja töiden lomassa.

instagram.com/graffapaja/ · facebook.com/graffapaja

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Janina Åberg
Valmentaja (Silta-Graffa)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
janina.aberg@siltavalmennus.fi050 414 6621
Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere

Hyvinvointipajalla tavoitteena on valmentautujan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantaminen matalan kynnyksen liikunnan avulla sekä tutustuminen monipuolisesti liikunta-alaan.

Paja on suunnattu kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille, eikä valmentautujalla tarvitse olla aikaisempaa liikunnallista taustaa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu useista osa-alueista, joista pajalla keskitytään erityisesti voimaannuttavaan monipuoliseen ulko-ja sisäliikuntaan sekä terveellisempään ravitsemukseen.

Pajalla on mahdollista kerryttää kokemusta ja osaamista ohjaus-, hyvinvointi- ja liikunta-alalta sekä hahmottaa laajasti alan opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksia.

Liikunta on voimavara, joka auttaa jaksamaan arjessa paremmin.‍
Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Tanja Åman-Meuronen
Valmentaja (Hyvinvointipaja Liikkuva)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
tanja.aman-meuronen@siltavalmennus.fi050 407 5945
Kuokkamaantie 2, 33800 Tampere

Hyvinvointipaja Mielekkäässä pääsee tutustumaan hyvinvoinnin osatekijöihin terveyttä edistävästä näkökulmasta. Tavoitteena on antaa asiakkaille valmiuksia mielen hyvinvoinnin ja oman arjen hallinnan tukemiseen.

Pajalla keskeisenä sisältönä on hyvinvoinnin tukeminen tutustumalla mm. palautumisen, rentoutumiskeinojen, sosiaalisuuden, terveysliikunnan, ravinnon ja levon merkitykseen hyvinvoinnin osatekijöinä. Pajapäivien aikana tehdään myös retkiä.

Hyvinvointipaja Mielekkäässä on myös mahdollista tehdä toimistotöitä. Halutessaan pääsee tutustumaan Team Gym -liikuntahallin ajanvarausjärjestelmään sekä sopimusten ja laskutusten tekemiseen.

Mielekkäässä on mahdollista suorittaa liiketalouden ja liikunta-alan tutkintojen osia.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Kirsi Rissanen
Valmentaja (Hyvinvointipaja Mielekäs)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
kirsi.rissanen@siltavalmennus.fi040 665 5340
Kuokkamaantie 2, 33800 Tampere
Sami Nieminen
Apuvalmentaja (Hyvinvointi Mielekäs)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
sami.nieminen@siltavalmennus.fi
Kuokkamaantie 2, 33800 Tampere

Sillan IT-pajalla voit kartoittaa tietotekniikan perustasosi, oppia uutta, päivittää ja täydentää osaamistasi.

IT-pajalla tehdään huolto-, korjaus- ja tukitöitä perinteisille tietokoneille, mutta myös erilaisille mobiililaitteille. Valmennuksessa opetellaan alalla tarvittavia taitoja töiden lomassa ja valmistaudutaan käyttämään työelämässä käytettäviä työkaluja ja menetelmiä.

Pajan toimintaympäristössä käytämme laajalti Microsoftin Windows- ja Office-tuoteperheitä, sekä useampaa Linuxin jakeluversiota ja mobiililaitteissa myös Android-käyttöjärjestelmiä.

Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Mikko Viheriälä
Apuvalmentaja (IT-paja)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
mikko.viheriala@siltavalmennus.fi
Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere
Jarkko Elkevaara
Valmentaja (Silta-IT)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
jarkko.elkevaara@siltavalmennus.fi050 461 7555
Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere

Kiinteistöpajalla voi tutustua ulkoalueiden hoitoon ja puhtaanapitoon. Teemme pihatyöt ja vihertyöt vuodenajan mukaisesti käyttäen perinteisiä työvälineitä kuten ruohonleikkureita, siimaleikkureita, lumikolia ja harjoja.

Teemme myös kiinteistön teknisiä huolto- ja korjaustöitä. Tutuksi tulevat mm. lamppujen ja loisteputkien vaihdot, ovien lukitusten korjaukset, kiinnitykset erilaisiin seinämateriaaleihin sekä vesi- ja WC-kalusteiden huollot.

Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kiinteistönhuollosta, pajalla opetellaan tarvittavat työtaidot ja työvälineiden käyttö töitä tehden.

Turjankadun toimipisteessä toimii myös Ammattiopisto Luovin tuotantokoulun kiinteistöpalvelut.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Anu Bister
Valmentaja (Puhdistuspaja ja Kiinteistöpaja)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
anu.bister@siltavalmennus.fi050 354 1541
Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere

Vehnis on Vehnämyllynkadulla toimiva henkilöstön, asiakkaiden ja lähiseudun yritysten lounasravintola. Lounasasiakkaita käy päivittäin 120–150. Työpisteet lounasravintolassa ovat sali, astiahuolto, kylmäkeittiö, lämmin keittiö sekä leipomo. Lounasravintolan työtehtäviä ovat esimerkiksi lounasruokien valmistus, ruuan esille laitto ja tarjoilu, tilojen ja laitteiden siistiminen, tiskaus, salaatin valmistaminen sekä leipominen. Työvälineistöön kuuluvat muun muassa uunit, liedet, astianpesukoneet, keittimet, vatkaimet, kylmäkoneet sekä tarjoilulaitteet.

Päivittäiseen työskentelyyn lounasravintolassa osallistuvat valmentautujat, opiskelijat, opettaja ja valmentajat. Silta-Lounasravintolassa toimii Ammattiopisto Luovin ja Silta-Valmennusyhdistyksen Tuotantokoulun hotelli-, ravintola- ja catering-osasto.

Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, valmennuksessa opetellaan tarvittavat taidot töiden lomassa.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Heli Mäkelä
Valmentava keittiötyöntekijä
Vastuualueet:
Toimivapaalla
heli.makela@siltavalmennus.fi050 4311 782
Karita Korpihalkola
Vastuualueet:
Toimivapaalla
karita.korpihalkola@siltavalmennus.fi

Viinikka on Viinikankadun toimipisteen henkilöstön, asiakkaiden sekä lähiseudun yritysten lounasravintola. Lounasasiakkaita käy päivittäin 80-130. Päivittäiseen työskentelyyn lounasravintolassa osallistuvat valmentautujat ja valmentajat. Työpisteet Silta-Lounaassa ovat lämmin- ja kylmäkeittiö, leivontapiste, sali sekä astiahuolto.

Lounasravintolan työtehtäviä ovat esimerkiksi lounasruokien valmistus, ruuan esille laitto ja tarjoilu, tilojen ja laitteiden siistiminen, tiskaus, salaatin valmistaminen sekä leipominen. Työvälineistöön kuuluvat muun muassa uunit, liedet, astianpesukoneet, keittimet, vatkaimet, kylmäkoneet sekä tarjoilulaitteet.

Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, valmennuksessa opetellaan tarvittavat taidot töiden lomassa.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Asiakaspalvelu
050 4070 730
Marjo Palomäki
Valmentaja
Vastuualueet:
Toimivapaalla
marjo.palomaki@siltavalmennus.fi050 407 0730
Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere

Luontopaja on suunnattu kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille. Se tarjoaa monipuolisia lähestymistapoja luontoon, ympäristöön, eläimiin ja kasveihin kuntoutumisen ja oppimisen näkökulmasta.

Pajalla pääsee tutustumaan luonnon tarjoamiin toimintaympäristöihin pajan oman toiminnan sekä ulkopuolisten harjoittelujaksojen ja vierailujen kautta. Luontopajan toiminnassa on mukana muun muassa kasvien viljelyä, retkeilyä luonnossa, maiseman- ja luonnonhoitoa ja eläinten hoitoa.

Pajalla pääsee oppimaan luonnosta uusia asioita luontoa tarkkailemalla ja hyödyntämään esimerkiksi luonnosta löytyviä ilmaisia ja ravinteikkaita luonnonyrttejä!

Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, valmennuksessa opetellaan tarvittavat taidot töiden lomassa.

Luontopaja on työpaja, joka hyödyntää luonnonvoimaa!
Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Tuija Harjula
Valmentaja (Silta-Luonto)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
tuija.harjula@siltavalmennus.fi050 573 2223
Viinikankatu 53, 2. Krs 33800 Tampere
Susanna Päivö
Apuvalmentaja (Silta-Luonto)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
susanna.paivo@siltavalmennus.fi040 584 7367

Monitaitopajan työtoiminta tutustuttaa monipuolisesti erilaisiin kädentaidollisiin töihin.

Valmentautujan tilanteesta riippuen painotus voi olla joko omaa arkielämää tukevissa tehtävissä tai alan ammatillisemmissa tehtävissä.

Pajalla pääsee kokeilemaan sekä pehmeitä että kovia materiaaleja ja erilaisia työvälineitä. Valmentautujalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kädentaidoista. Tärkeintä on halu käsillä tekemiseen ja luova mieli!

Esimerkkejä pajan työtehtävistä:

Kutominen, virkkaus, ompelu, maalaus, korutyöt, pihatyöt, puutarhan hoito ja kalusteiden kunnostus, tilasisustus ja -somistus, erilaisten tilaustyöprojektien ja omien teosten suunnittelu sekä toteutus.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Susanna Silvonen
Valmentaja (Monitaitopaja, Puu-, Rakennus ja Pintakäsittelypaja)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
susanna.silvonen@siltavalmennus.fi050 400 9184
Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere

Työpajan toiminta tutustuttaa kulttuurialaan muotoilun sekä kädentaitojen avulla. Mahdollisuuksien mukaan teemme myös tutustumiskäyntejä kulttuurikohteisiin.

Valmentautujalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, tärkeintä on luovuus ja halu tehdä itse.

Esimerkkejä pajan työtehtävistä:

Maalaus, korutyöt, sisustustuotteet, puvustus, pienlavasteet, sekä erilaisten projektien ja omien teosten suunnittelu ja toteutus. Työvälineinä käytetään erilaisia käsityökaluja, muotoilu-, piirustus- ja maalausvälineitä.

Muotoilupajan työtoiminnassa saa päästää luovuuden valloilleen!
Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Marianne Rajala
Valmentaja (Muotoilupaja)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
marianne.rajala@siltavalmennus.fi044 769 8436
Hatanpään valtatie 34 E, 4. krs. 33100 Tampere

Pelipaja on suunnattu kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille ja erityisesti 18–29-vuotiaille työelämän ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille. Toiminta vahvistaa arjen ja elämänhallinnan taitoja sekä tukee jatkopolun löytymistä alan opintoihin ja työmarkkinoille.

Pelipajalla on tarjolla monenlaista tekemistä asiakkaan lähtötasosta riippuen. Tutustutaan erilaisiin pelityyppeihin ja -alustoihin eri laitteilla pelaamalle. Peleistä tehdään arvosteluita.

Tutustutaan erilaisiin pelien tekemisessä käytettäviin ohjelmistoihin. Suunnitellaan yksin tai ryhmässä kokonainen peli: idea, käsikirjoitus, ulkoasu, äänimaailma ja pelin toiminnallisuus.

Pelejähän tehdään todella monenlaisilla työkaluilla, erilaisiin ympäristöihin, monenlaisille pelaajille ja moneen eri tarkoitukseen. Tutustumislistalla on esimerkiksi:

  • Scratch-työkalu ja sen graafinen lohko-ohjelmointi, ”ohjelmointia ilman koodausta”
  • Python-kieli ja pygame-kirjasto
  • Javascript ja 2D-pelinkehitys
  • 3D–pelimoottorit
  • Eri alustat: selainpohjaiset, Android- ja iOS-pelit

Lisäksi mietitään erilaisia koulutusvaihtoehtoja ja työpaikkoja. Kiinnostaako koulutus? Herkeääkö harjoittelupaikkaa? Yksinkö yrittämään vai pelifirmaa perustamaan?

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Marko Nurminen
Valmentaja (Silta-Pelipaja)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
marko.nurminen@siltavalmennus.fi050 435 7488
Sumeliuksenkatu 13 A, 33100 Tampere

Puhdistuspaja huolehtii Silta-Valmennuksen kiinteistöjen sekä ulkopuolisten asiakkaiden tilojen puhtaanapidosta sekä työvaatteiden pesulapalveluista.

Työkohteita on monipuolisesti kotisiivouksista käyttöönottosiivouksiin asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työvälineet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja. Suuriin kohteisiin ja perussiivouksiin käytössä on lattianhoitokone sekä yhdistelmäkone.

Valmennusjakso tarjoaa eri lähtökohdista tuleville valmentautujille mahdollisuuden tutustua puhdistusalan työtehtäviin sekä pienimuotoiseen vaatehuoltoon.

Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, valmennuksessa opetellaan koneiden käyttö ja muut tarvittavat taidot töiden lomassa.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Anu Bister
Valmentaja (Puhdistuspaja ja Kiinteistöpaja)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
anu.bister@siltavalmennus.fi050 354 1541
Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere

Puu-, rakennus- ja pintakäsittelypajalla teemme tilaustyönä asiakkaille puutuotteita, kuten erilaisia penkkejä, linnunpönttöjä, roskakatoksia, pieniä pihavarastoja sekä kalusteiden kunnostusta ja pintakäsittelyä. Lisäksi tuotantoomme kuuluu yrityksille suoritettavat alihankintatyöt, joita ovat erilaiset pakkaus- ja kokoonpanotyöt.

Käytettävät laitteet ovat käsityökaluja sekä puusepäntyöhön kuuluvia laitteita, kuten sahat, sirkkelit, höylät ja porakoneet.

Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, valmennuksessa opetellaan koneiden käyttö ja muut tarvittavat taidot töiden lomassa.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Ville Papu
Valmentaja (Silta-Puu-, Rakennus ja Pintakäsittely)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
ville.papu@siltavalmennus.fi040 846 0396
Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere

Sotepajalla pääsee tutustumaan sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatus- ja ohjausalan työtehtäviin. Tämä tapahtuu suunnittelemalla erilaisia tapahtumia ja tuokioita eri asiakasryhmille ja ulkopuolisten vierailukäyntien avulla. Kohtaamme työtehtävissä paljon erilaisia asiakasryhmiä laajassa yhteistyöverkostossa, pääasiassa ikäihmisiä, nuoria ja liikuntarajoitteisia.

Sotepajalla oppii vuorovaikutustaitoja, erilaisten ihmisten kohtaamista sekä ymmärtämään sosiaali- ja terveysalan ja kasvatus- ja ohjausalan monipuolisuutta.

Sotepajalla pääsee tutustumaan myös hyvinvoinnin osatekijöihin terveyttä edistävästä näkökulmasta. Tavoitteena on antaa asiakkaille valmiuksia mielen hyvinvoinnin ja oman arjen hallinnan tukemiseen. Yhtenä pajatoiminnan sisältönä on hyvinvoinnin tukeminen tutustumalla mm. palautumisen, rentoutumiskeinojen, sosiaalisuuden ja levon merkitykseen hyvinvoinnin osatekijöinä.

Sotepajalla on mahdollista suorittaa tutkinnon osa kasvatus -ja ohjausalalta.

Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta sosiaali- ja terveysalalta.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Karoliina Koponen
Valmentaja (Silta-Sote)
Valmentaja, etsivä nuorisotyöntekijä ETTI (40%)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
karoliina.koponen@siltavalmennus.fi040-659-2012
Viinikankatu 53, 33800 Tampere

NUMA starttipaja tarjoaa matalan kynnyksen toimintaa tamperelaisille 18-29-vuotiaille nuorille. Toiminta vahvistaa arjen taitoja sekä tukee suunnitelmallisesti oman polun löytämisessä kohti koulutusta tai työelämää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tule tutustumaan pajojen toimintaan!

Yleinen tutustumispäivä joka maanantai klo 10:30. Ilmoita tulostasi etukäteen pajan valmentajalle.

Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Juska Kuhanen
Starttivalmentaja (NUMA)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
juska.kuhanen@siltavalmennus.fi050 564 6691
Viinikankatu 53, 33800 Tampere
Jonna Kuutti
Vastaava valmentaja, etsivä nuorisotyöntekijä (ETTI)
Vastuualueet:
ETTI - Etsivä työ, Numa-starttipaja
Toimivapaalla
jonna.kuutti@siltavalmennus.fi044 325 0452
Viinikankatu 53, 33800 Tampere

Pääset tekemään some-sisältöjä, harjoittelemaan tekstin tuottamista, valo- ja videokuvausta sekä kuvankäsittelyä ja editointia.

Viestintäpajalla saat tuntumaa ja ymmärrystä siitä, miten erilaiset mediasisällöt syntyvät. Työtehtävät ovat osittain asiakastöitä, sisällöntuotantoa muille Silta-Valmennusyhdistyksen työpajoille sekä valmentautujien omien ideoiden toteuttamista. Lisäksi tutustumme alan yrityksiin ja paikalliseen kulttuuritoimintaan.  

Tarjoamme ympäristön, jossa keskiössä ovat valmentautujan kiinnostuksen löytyminen, omien projektien ideointi, vetäminen ja tuottaminen yhdessä valmentajan kanssa – kartuttaen samalla osaamista media- ja viestintäalan perustaidoissa.

Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Silta-Valmennusyhdistyksen Viestintäpajalla pääset tutustumaan kirjallisen ja kuvallisen viestinnän monipuoliseen ja mielenkiintoiseen maailmaan – oman kiinnostuksesi ja tahtisi mukaisesti.
Ruokalistat ja aukioloajat
klikkaa tästä
Alina Kankainen
Valmentaja (Silta-Viestintä)
Valmentaja (Portti työelämään)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
alina.kankainen@siltavalmennus.fi040 353 7959
Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.