Kohti työelämää, opiskelua ja sujuvaa elämää – käytännön tekemisen, yksilöllisyyden ja yhteisöllisyyden kautta.

Oppia, tukea &
tekemistä

Osta & auta

Silta-Valmennuksen työpajat valmistavat tuotteita ja tarjoavat palveluita sekä omana tuotantonaan, että asiakastilauksina.
Kaikki tuotot ohjataan toiminnan kehittämiseen!

Auto- ja pienkonepaja

Silta-Autossa huolletaan ja korjataan henkilö- ja pakettiautoja valmennus- ja opiskelijatyönä. Auto-osaston töitä ovat esimerkiksi rengastyöt, moottorin, alusta- ja hallintalaitteiden korjaus, OBD diagnoosit sekä kytkin-, jarru- ja vaihteistotyöt.

Silta-Pienkone- ja metallipajalla tehdään pienkoneiden huoltotöitä. Voit tuoda pajalle esimerkiksi ruohonleikkurit, moottorisahat, mopot ja polkupyörät kausihuoltoon. Lisäksi teemme autojen pesua, vahausta, imurointia, ikkunoiden pesua, renkaidenvaihtoa, pieniä pohjaruostevaurioiden hitsauksia ja muuta pientä säätöä.

Silta-Pienkone- ja metallipajalta voit myös tilata muun muassa erilaisia grillejä, savustuspönttöjä, kukka-amppelikoukkuja, joulukuusen jalkoja ja piha-/ikkunakoristeita ja muuta vaihtuvasta mallistostamme. Teemme myös tilaustöitä mahdollisuuksien mukaan.

Graffapaja

Silta-Graffalla tehdään tilaustyönä mm. taittoa, esitteitä, tarroja, käyntikortteja ja graafista suunnittelua nettisivuille.

Hyvinvointipaja Liikkuva

Nekalassa olevaa Team Gym -liikuntatilaa vuokrataan myös ulkopuolisille ryhmille ensisijaisesti vakituisilla viikkovuoroilla (toistaiseksi voimassaoleva/määräaikainen sopimus). Vuokrattava liikuntatila koostuu neljästä eri tilasta, jota vuokrataan yhdessä tai erikseen: kuntosali, pelikenttä, tatamihuone ja juoksusuora. Vielä joitakin vapaita vuoroja myös arki-iltaisin!

Kiinteistöpaja

Silta-Kiinteistön työpajalla tehdään ulkoalueiden hoidon lisäksi pienimuotoisia rakennusten huolto- ja korjaustöitä.

Lounasravintola Vehnis

Vehnämyllynkadun lounasravintola on avoin kaikille!

ma–pe klo 11–12:30 / Tarkista lounaslistat ja aukiolo!

Lounaan hinta on 9,20 €

Lounasravintola Viinikka

Viinikankadun lounasravintola on avoin kaikille!

ma–to klo 10:30–12:30, pe klo 10–12 / Tarkista lounaslistat ja aukiolo!

Lounaan hinta on 9,20 €

Puu-, rakennus- ja pintakäsittelypaja

Puutyöpajalla tehdään tilaustyönä asiakkaille puutuotteita, pienessä määrin levytuotteita sekä omia tuotteita myyntiin. Esimerkkejä pajan myyntituotteista ovat esimerkiksi jätekatokset, terassit, koirankopit, ulkohuussit – mutta myös pienemmät tuotteet, kuten hyllyt, erikoismittaiset kaapit, penkit, valopöydät ja puunkantotelineet.

Rakennustyö- ja valmennusryhmät työskentelevät Tampereen alueen rakennuskohteissa. Keskitymme pääasiassa korjausrakentamiseen.

Pintakäsittelypajalta voi pyytää tarjousta esimerkiksi rakennuksen korjausmaalaukseen, uudisrakennuksen maalaukseen, tapetointiin ja erilaisiin koriste- ja erikoismaalauksiin.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.