Auto- ja pienkonepaja

Turjankatu 1

Autopaja on opetuskorjaamo, jossa huolletaan ja korjataan henkilö- ja pakettiautoja valmennus- ja opiskelijatyönä. Auto-osaston töitä ova tesimerkiksi rengastyöt, moottorin, alusta- ja hallintalaitteiden korjaus sekä kytkin-, jarru- ja vaihteistotyöt. Työvälineinä ovat paineilmatyökalut, ajoneuvonostimet, rengas- ja tasapainotuskoneet ja monet muut autokorjaamon työvälineet.

Opetuskorjaamo on työyhteisö, jossa työskentelevät valmentautujat, opiskelijat, opettaja ja valmentajat. Silta-Autossa opiskelevat Ammattopisto Luovin ja Silta-Valmennusyhdistyksen yhteistyönä toteuttaman Tuotantokoulun ajoneuvoalan perustutkintoa suorittavat opiskelijat.  

Pienkonepajalla voi tutustua pienkoneiden korjaus- ja huoltotehtäviin. Pienkoneen töitä ovat esimerkiksi polkupyörien ja moottorisahojen ja ruoholeikkurien perushuollot sekä mopojen moottorien ja jarrujen korjaustyöt.

Pienkonepajalla toimii kiinteässä yhteistyössä Silta-Auton kanssa. Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, valmennuksessa opetellaan koneiden käyttö ja muut tarvittavat taidot töiden lomassa.

Pienkonepajalta voi olla mahdollisuus poluttua Tuotantokoulun auto- tai kiinteistöalan koulutuksiin.

Yleinen tutustumisaika tiistaisin klo 13.15. Ilmoita tulostasi etukäteen valmentaja Laura Kokolle.

Yhteystiedot

Jarno Ratinen
Valmentaja (Tuotantokoulu autoala, Autopaja)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
jarno.ratinen@siltavalmennus.fi040 557 7263
Turjankatu 1 C, 33100 Tampere
Jan Laine
Valmentaja (Tuotantokoulu autoala, Autopaja)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
jan.laine@siltavalmennus.fi044 062 4014
Turjankatu 1 C, 33100 Tampere
Laura Kokko
Valmentaja (Pienkone)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
laura.kokko@siltavalmennus.fi050 408 6063
Turjankatu 1 C, 33100 Tampere