Matkalla eteenpäin!

27.4.2023
Uudistamme verkkosivujamme mahdollisimman hyvin jokaista kohderyhmäämme palvelevaksi, jotta polku sopivien palveluiden äärelle olisi mahdollisimman selkeä ja suora.

Samalla pyrimme antamaan mahdollisimman selkeän ja paikkansapitävän kokonaiskuvan toiminnan moniulotteisesta luonteesta huolimatta. Tulevaisuudessa panostamme myös enemmän työn vaikuttavuuden esille tuomiseen, jotta tärkeä työ ja yhtälailla saavutettu hyvä kuin käytännön kautta havaitut ongelmatkin saadaan näkyväksi.

Yhteystiedot

Henrik Lindström
Viestintäpäällikkö
Vastuualueet:
henrik.lindstrom@siltavalmennus.fi040 3515 553
Vehnämyllynkatu 4, 33560 Tampere

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.