Tervetuloa ainutlaatuisten luontokuvien näyttelyyn!

6.10.2023

Luonnonvaraisen eläimistön monumentti – Talanin saari

Lielahden kirjasto Kauppakeskus Like, 2. kerros, Antti Possin Kuja 1, 33400 Tampere

02.10.2023 – 23.10.2023

Valokuvat on otettu tohtori Sergei Alexandrovich Stroevin toimesta 2,5 kuukauden retken aikana Talanin saaren luonnonsuojelualueelle. Talanin saari sijaitsee Okhotskinmeren Taui-lahdella. Tämä pienenpieni saari (vain noin 2 kilometriä pitkä ja 1 kilometri leveä) siellä ei ole pysyvää ihmiskuntaa, asutuksia tai laivayhteyksiä mantereeseen. Se on yksi suurimmista pohjoisen Okhotskinmeren pesimäalueista kymmenille tuhansille merilinnuille. Näyttelyssä esitellään mielenkiintoisimmat linnut ja maisemat, jotka on otettu lähes koko kesästä täysin omavaraisissa oloissa asumattomalla saarella. Tervetuloa!

Lue lisää Talanin saaresta ja sen monimuotoisuudesta:  

Suomeksi

Englanniksi

Venäjäksi

Yhteystiedot

No items found.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.