Sosiaalisteninnovaatioiden osaamiskeskuksen valmistelu ja pilotointi -hanke päättyy vuodenvaihteessa

22.12.2023

Sosiaalisteninnovaatioiden osaamiskeskuksen valmistelu ja pilotointi- hanke päättyy vuodenvaihteessa. Silta-valmennusyhdistyksen vastuulla oli järjestää hankkeen aikana viisi koulutuksellista työpajaa, joista voit lukea lisää nyt myös Innokylästä.


Innokylästä löydät myös tietoa mm. hankekokonaisuudesta,sekä sosiaalisteninnovaatioiden arviointityökalusta, jota esiteltiin viidennessä työpajassamme.

 

Hanke päättyy,mutta työskentely osaamiskeskuksen parissa jatkuu. Lisää tietoa asiasta julkaistaan THL:n sivuilla vuoden vaihteen jälkeen.


Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, sekä asiasta kiinnostuneille Sillan ja Valon työntekijöille!

Yhteystiedot

Paula Alanen
Tutkimuspäällikkö
Vastuualueet:
paula.alanen@siltavalmennus.fi040 585 0663
Irina Mäki
Projektikoordinaattori
Vastuualueet:
irina.maki@siltavalmennus.fi 050 471 1775

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.