Onko Penkkikahvila sosiaalinen innovaatio?

22.8.2023

Penkkikahvila on Maaseudun Sivistysliiton kehittämä menetelmä ja toimintamalli. Penkkikahvila järjestetään siellä, missä ihmiset muutenkin liikkuvat. Tarkoituksena on saada tietoa tavallisilta

ihmisiltä ja välittää heiltä saatua tietoa päätöksentekijöille. Osana Sosiaalisten innovaatioiden osaamiskeskuksen valmistelua ja pilotointia Silta Valmennusyhdistys oli mukana kokeilemassa Penkkikahvilan järjestämistä kesäkuussa, yhteiskunnalliseen keskusteluun keskittyvässä SuomiAreenassa, yhteistyössä menetelmän kehittäjä-asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää penkkikahvilan toteutuksesta Porin SuomiAreenassa

https://innokyla.fi/fi/ajankohtaista/onko-penkkikahvila-sosiaalinen-innovaatio

Täältä löydät lisää tietoa sosiaalisten innovaatioiden osaamiskeskuksen valmistelu ja pilotointi-hankkeesta https://thl.fi/sio

Yhteystiedot

No items found.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.