Lukiopajalla (Hatanpään valtatie 34) järjestetään avoimet ovet maanantaina 26.9. klo:13-16!

27.4.2023

Lukiopaja LUPA on Silta-Valmennusyhdistyksen ja Tampereen kaupungin yhteinen ESR-rahoitteinen kehittämishanke. Hankkeessa luodaan täysin uudenlaista toimintakonseptia, jolla voidaan vastata oppivelvollisuusiän laajentamisen mukanaan tuomiin haasteisiin ja tukea nuorten koulutusosallisuutta. Lukiopaja on oppilaitoksen ulkopuolinen toimintaympäristö, joka mahdollistaa osallistujien toimintakyvyn vahvistamisen ja opinnoissa etenemisen yksilöllisen suunnitelman mukaan.

Yhteystiedot

No items found.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.