Kehittämistyöpajat perehdyttävät sosiaalisiin innovaatioihin

29.5.2023

Kiinnostavatko sosiaaliset innovaatiot?

Silta-Valmennusyhdistys on mukana sosiaalisten innovaatioiden osaamiskeskuksen valmistelu ja pilotointi -hankkeessa, joka järjestää tämän vuoden aikana viisi kehittämistyöpajaa. Tilaisuuksissa osallistujat verkostoituvat ja tutustuvat sosiaalisten innovaatioiden etuihin, vaikutuksiin, vaikuttavuuteen, skaalaamiseen ja validointiin. Yhteistyö on sosiaalisen innovaatiotoiminnan ydintä, joten mukaan kannattaa tulla vaikka vain tutustumaan muihin teemasta kiinnostuneisiin.

Tästä linkistä pääset tutustumaan työpajojen sisältöön:

https://innokyla.fi/fi/ajankohtaista/kehittamistyopajat-perehdyttavat-sosiaalisiin-innovaatioihin

Nyt kaikki innolla innovoimaan ja verkostoitumaan!

Yhteystiedot

Paula Alanen
Tutkimuspäällikkö
Vastuualueet:
paula.alanen@siltavalmennus.fi040 585 0663

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.