Tervetuloa ainutlaatuisten luontokuvien näyttelyyn!

25.3.2024

Tervetuloa ainutlaatuisten luontokuvien näyttelyyn Messukylän kirjastoon (Hintsankatu 1, 33560 Tampere) 2.5.- 31.5. välisenä aikana. Valokuvat on ottanut Silta-valmennusyhdistyksen viestintäpajalla työskentelevä tohtori Sergei Alexandrovich Stroev.

Vuonna 2019 Sergei oli osana tutkimusryhmää, joka työskenteli 2,5 kuukauden ajan Talanin saaren luonnonsuojelualueella. Talanin saari sijaitsee Okhotskinmeren Taui-lahdella. Tällä pienenpienellä saarella (vain noin 2 kilometriä pitkä ja 1 kilometri leveä) ei ole pysyvää ihmiskuntaa, asutuksia tai laivayhteyksiä mantereeseen. Se on yksi suurimmista pohjoisen Okhotskinmeren pesimäalueista kymmenille tuhansille merilinnuille. Näyttelyssä esitellään mielenkiintoisimmat linnut ja maisemat. Tervetuloa!

Lue lisää Talanin saaresta ja sen monimuotoisuudesta:  

Suomeksi

Englanniksi

Venäjäksi

Yhteystiedot

No items found.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.