Osatyökykyiset yritysten rekrytointiongelmien ratkaisuna

6.6.2024

Silta-valmennusyhdistys tutki millaisia toimivia ratkaisuja on olemassa osatyökykyisten rekrytointiin. Havaintojen pohjalta laadittiin suositukset, miten yrityksiä voidaan tukea ja kannustaa hyödyntämään osatyökykyisten työvoimapotentiaali. Tutkimuspäällikkö Paula Alanen ja kehittämispäällikkö Jarmila Rajas tiivistävät selvityksen tulokset artikkelissaan, joka julkaistiin TEM:n Työpoliittisessa aikakauskirjassa.

- Työpoliittinen aikakauskirja nro 2 julkaistiin 3.6. Työpoliittinen aikakauskirja (pdf) löytyy täältä https://tem.fi/tyopoliittinen-aikakauskirja

Ejulkaisu löytyy täältä https://ejulkaisu.grano.fi/grano/tyopoliit_aikakaus_2_2024

Yhteystiedot

Paula Alanen
Tutkimuspäällikkö
Vastuualueet:
paula.alanen@siltavalmennus.fi040 585 0663

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.