Vapautetaan sosiaalisesti vastuullisten julkisten hankintojen voima – kyselytutkimus auki!

4.12.2023

Euroopan komissio pyrkii kohti sosiaalisesti vastuullista sekä kestävää tulevaisuutta. Komissio on aloittanut sosiaalisesti vastuullisia julkisia hankintoja koskevan tiedotus- ja koulutuskampanjan kaikissa EU:n jäsenmaissa. Kampanja on ratkaiseva askel matkalla kohti kahta tavoitetta:  

• julkisten ostajien tietoisuuden lisääminen sosiaalisesti vastuullisten julkisten hankintojen hyödyistä  

• yhteisötalouden toimijoiden ja yhteiskunnallisten yritysten voimaannuttaminen ja mahdollisuuksien lisääminen markkinoille pääsyn laajentamiseksi.

Toteutamme Euroopan komissiolle analyysin aiheeseen liittyvistä viestintätarpeista keskittyen ensisijaisesti julkisiin viranomaisiin ja yhteisötalouden toimijoihin. Analyysin tavoitteena on luoda ymmärrys näiden ryhmien ensisijaisista viestintäkanavista, työkaluista ja alustoista.

Tilaisuutesi vaikuttaa!

Hanke kutsuu mukaan osallistumaan julkisen sektorin, yhteisötalouden sekä juridiikan asiantuntijoita. Jaa näkemyksiäsi kyselytutkimuksella, jonka tarkoituksena on kerätä tietoa viestinnän trendeistä ja käytännöistä eri puolilla EU:ta. Panoksesi on ratkaiseva muotoiltaessa tulevaa viestintäkampanjaa Suomen osalta.

Osallistu nyt!

Täyttämällä enintään 10 minuuttia kestävän kyselyn tuet yhteistä työtä sosiaalisesti vastuullisten julkisten hankintojen edistämiseksi. Kysely on avoinna 31. joulukuuta saakka, ja se tarjoaa mahdollisuuden saada äänesi kuuluviin matkalla kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Viedään yhdessä julkisten hankintojen tulevaisuutta parempaan suuntaan!

Tutustu ja vastaa kyselyyn täällä: EUSurvey - Survey (europa.eu)

Yhteystiedot

No items found.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.