Kutsu DigiSilta (ESR) -hankkeen lopputapahtumaan

11.10.2023

Kutsu DigiSilta (ESR) -hankkeen lopputapahtumaan

DigiSilta-hankkeen lopputapahtuma järjestetään torstaina 16.11.2023 klo 13.00-15.30 livenä Tampereella! Haluamme kutsua kaikki aiheesta kiinnostuneet mukaan. Hankkeen tavoitteena on ollut parantaa koulutuksen ja työn ulkopuolella olevien henkilöiden sekä heidän kanssaan työskentelevien ammattilaisten digitaitoja. Hankkeessa on mm. luotu digimentorointimalli, jossa asiakkaat tukevat toisiaan digin käytössä vertaisina.

Tule kuulemaan lisää! Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään 8.11.2023 tämän linkin kautta: https://forms.office.com/e/6RUWkWWd1H

OHJELMA

Tilaisuuden avaus ja hankkeen esittely
Digimentorointi
Digi ohjaustyössä
Kahvitauko
Toiminnalliset pisteet: tutustu ja testaa!
Keskustelupaneeli
Loppuyhteenveto

Yhteystiedot

No items found.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.