Kuntoutussäätiö selvittää Poliisin, Rikosseuraamuslaitoksen ja Ulosottolaitoksen asiakkaiden ohjaamista palveluihin - osallistu tutkimukseen!

2.4.2024

Oletko ollut Poliisin, Rikosseuraamuslaitoksen tai Ulosottolaitoksen asiakkaana vuosien 2022–2023 aikana?

Kerro kokemuksistasi!

Pyydämme sinua osallistumaan tutkimukseen, jolla selvitämme miten poliisi, Rikosseuraamuslaitos ja ulosottoviranomainen ohjaavat ja neuvovat asiakaita erilaisiin julkisen sektorin, järjestöjen tai yksityisen sektorin tarjoamiin palveluihin tai tukimuotoihin (kuten neuvontapalvelut, ryhmätoiminta). Voit halutessasi osallistua pelkkään kyselyyn tai pelkkään haastatteluun tai molempiin.

Tutkimuksen tarkoituksena on luoda laaja kuva Poliisin, Rikosseuraamuslaitoksen ja Ulosottolaitoksen asiakkaiden palveluihin ohjaamisen tilanteesta, sekä tuottaa kehittämisehdotuksia ja esittää mahdollisia lainsäädännön kehittämistarpeita.

Lisätietoja ja osallistumisohjeet Kuntoutussäätiön verkkosivuilla.

Yhteystiedot

No items found.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.