Upeita luontokuvia Talanin saarelta Cafe 13:sta!

2.8.2023
Kuvan on ottanut Sergei Alexandrovich Stroev

Silta-valmennuksen viestintäpajalla työskennellään monipuolisesti erilaisten viestinnän muotojen parissa. Keskiviikosta 2.8. alkaen voi nähdä Cafe 13:ssa (Satakunnankatu 13) upeita luontokuvia Talanin saarelta. Kuvat on ottanut Sergei Alexandrovich Stroev osana tutkimusmatkaansa Talanin saarelle.

Talan on hyvin pieni, mutta varsin kuuluisa saari, joka sijaitsee Taui-lahdella Okhotskinmeressä (Venäjän Koillis-alueella). Saari on tunnettu luonnonsuojelualueena – vuosittaisena pesimäpaikkana kymmenille tuhansille merilinnuille. Uskotaan, että se on yksi suurimmista lintukoloniosta Ochotskinmeren pohjoisosassa. Saari tuli tunnetuksi siitä tehdyn dokumenttielokuvan kautta.

Saarella ei ole ihmisten asutusta tai pysyvää väestöä, vain pieni tutkimusasema. Talanille ei ole myöskään säännöllistä laivaliikennettä, joten turistin on äärimmäisen vaikea päästä saarelle.. Saari on vain kaksi kilometriä pitkä ja yhden kilometrin levyinen. Osa sen alueesta on myös vaikeakulkuista kivikkoisten alueiden takia. Linnut ovat Talanin päävetonaula. 

Lue lisää tästä mielenkiintoisesta saaresta ja sen eläimistä täältä alla olevien linkkien kautta. Suomenkielinen käännös on tehty Silta-valmennusyhdistyksen viestintäpajalla.

Suomeksi

Englanniksi

Venäjäksi

Yhteystiedot

No items found.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.