Olemme mukana Osaaminen näkyviin -viikolla!

27.4.2023

Silta-Valmennusyhdistyksen ja Valo-Valmennusyhdistyksen digiteemaiset hankkeet osallistuvat Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (JOTPA) järjestämälle Osaaminen näkyviin -tapahtumaviikolle 5.9.–11.9.2022.

Osaaminen näkyviin -viikon tavoitteena on esimerkiksi

  • Innostaa ja kannustaa kaikkia huomaamaan osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi
  • Herättää julkista keskustelua siitä, että kyky tunnistaa omaa osaamista on yksi osallisuuden, toimijuuden, hyvinvoinnin ja työllistymisen ehto

Digihankkeet lähestyvät näitä teemoja erityisesti digiosaamisen näkökulmasta. Lähestymistapa on myönteinen, kannustava ja mahdollisuuksiin keskittyvä: keskitytään osaamiseen, jota jo on, eikä siihen, mitä ei ole. Digiosaamista on esimerkiksi erilaisten laitteiden ja ohjelmien käyttötaidot, digitaalisissa yhteisöissä toimimisen taidot ja omasta digihyvinvoinnista huolehtimisen taidot.

Digihankkeiden osallistumisen kirittäjänä toimii organisaatioiden yhteinen DigiSilta-hanke. DigiSilta innostaa hankkeita käsittelemään osaamista ja sen tunnistamista erilaisissa ohjauksissa ja työpajoissa. Osaaminen näkyviin -viikolla yhdistysten viestintäkanavilla julkaistaan kuvamateriaalia ja koonteja aiheesta.

Lue lisää Osaaminen näkyviin -viikosta Jotpan sivuilta.

Lisätietoja Silta-Valmennusyhdistyksen ja Valo-Valmennusyhdistyksen osallistumisesta saat DigiSilta-hankkeen Mirja Laitiselta (040 615 9710, @siltavalmennus) ja Pia Pirttijoelta (046 922 6236, @valo-valmennus).

REACT-EU-hankkeet rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Yhteystiedot

No items found.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.