Innovaattoreilla on mahdollisuus muuttaa oman alueensa toimintakulttuuria, koska suuret muutokset lähtevät liikkeelle pienistä yksityiskohdista

3.10.2023

Silta levittää tietoa sosiaalisista innovaatioista viidessä kehittämistyöpajassa yhteistyössä hankekumppanien kanssa. Lämpimästi tervetuloa lokakuun työpajoihimme.

Lokakuun neljännessä työpajassa osallistumme oman paikallisen Community Hub:imme kanssa maailmanlaajuiseen yhteiskunnallisten yritysten foorumiin Helsingissä 12.10. Lue lisää ja ilmoittaudu virtuaaliseen konferenssiin https://sewfonline.com/

Viidennessä työpajassa saa vastauksia mm seuraaviin kysymyksiin; Mitä oikeasti ovat sosiaaliset innovaatiot ja niiden validointi? Mihin validointia tarvitaan?Tule mukaan kaikille avoimeen Validointityöpajaamme 25.10.2023 kello 13-15 Teamsissa.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa tästä linkistä.

Aiemmat työpajat ovat käsitelleet laajasti erilaisia teemoja:

Ensimmäisen työpajan teemana oli yksinäisyys. Raumalla 31.5. ideoitiin ratkaisuja kolmenkymmenen paikallisen toimijan voimin. Työpaja oli oiva alusta virittämään monenmoista paikallista toimintaa/yhteistyötä yms.

Toisessa työpajassa Porin SuomiAreenalla 30.6. järjestimme kaikille avoimen Penkkikahvilan. Tapasimme Penkkikahvilassa noin 150 eri-ikäistä ja erilaisessa työelämävaiheessa olevaa kävijää. Penkkikahvilan keskustelujen koosteet välitettiin työllisyydestä vastaaville asiantuntijoille ja päättäjille.

Kolmannessa työpajassa oli aiheena yhteiskunnallinen yrittäjyys ja sosiaaliset innovaatiot. Tilaisuus oli myös kaikille avoin ja se järjestettiin 5.9 Lapin ammattikorkeakoulun Kemin kampuksella, mutta osallistua sai mistä päin Suomea tahansa myös verkon välityksellä.

Silta-Valmennusyhdistys osallistuu valtakunnalliseen kehittämistyöhön Sosiaalisten innovaatioiden osaamiskeskuksen valmistelu ja pilotointi -hankkeessa.
Lue lisää viimeisimmästä hankeuutisesta.

Huom! Sosiaalisten innovaatioiden päivä järjestetään 7.11.2023.

Lue tästä lisää mahdollisuudesta järjestää paikallinen satelliittitapahtuma päivän yhteyteen.

Täältä löydät tietoa hankkeesta.

Yhteystiedot

Paula Alanen
Tutkimuspäällikkö
Vastuualueet:
paula.alanen@siltavalmennus.fi040 585 0663
Irina Mäki
Projektikoordinaattori
Vastuualueet:
irina.maki@siltavalmennus.fi 050 471 1775

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.