Vangin oppimispolku

Hankeaika:
Hanke on päättynyt!

Vangin oppimispolun kokonaisuutta toteutetaan Riihimäen konepajakoulun säätiön avustuksella, yhteistyössä Rikosseuraamuslaitoksen kanssa.  

Toiminnan tarkoituksena on kehittää, toteuttaa ja arvioida vapautuville vangeille tarkoitettuja systemaattisia palveluketjuja, polkuja opintoihin sekä työelämään.  

Toiminta jakaantuu kahteen kokonaisuuteen. Toisen kokonaisuuden kohderyhmää ovat ensisijaisesti Riihimäen sekä Turun vankiloissa sijoitettuna olevat opiskelevat miesvangit. Heille tarjotaan koulutuspolku, mahdollisuus jatkaa opiskelua Silta-Valmennusyhdistyksen Tuotantokoulussa vankilasta vapautumisen jälkeen tai mahdollisesti vankeusaikana valvotussa koevapaudessa.

Toisen kokonaisuuden tähtäin on alaikäisten -, nuorten – ja naisvankien koulutuksen edistämisessä ja vapautumisen nivelvaiheiden tukemisessa. Työtä tehdään ensisijaisesti Helsingin, Hämeenlinnan, Turun, Vanajan ja Vantaan vankiloissa.

Vangin oppimispolun oppimisvalmentajat työskentelevät sekä yhteistyövankiloissa että siviilissä asiakkaiden tukena. Oppimisvalmentajien toimipisteet ovat Tampereella, Helsingissä ja Turussa, joista käsin siviilissä tehtävää työtä tehdään. Työ sisältää yksilövalmennusta sekä ryhmävalmennusta. Lisäksi oppimisvalmentajat tekevät jalkautuvaa työtä, käyden esimerkiksi asiakkaiden kanssa asiointikäynneillä.

No items found.

Yhteystiedot

Satu Koljonen
Oppimisvalmentaja
(Vangin oppimispolku)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
satu.koljonen@siltavalmennus.fi050 308 0741
Asiakkaankatu 3, 00930 Helsinki
Anniina Kortekuru
Oppimisvalmentaja
(Vangin oppimispolku)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
anniina.kortekuru@siltavalmennus.fi050 308 1589
Ratapihankatu 53C, 20100 Turku
Nina Lehtonen
Vastaava oppimisvalmentaja
(Vangin oppimispolku)
Vastuualueet:
Toimivapaalla
nina.lehtonen@siltavalmennus.fi0403530162
Asiakkaankatu 3, 00930 Helsinki