VESKU – Verkkovalmennuksella ja tuetulla työkokeilulla kohti koulutusta ja työtä

Hankeaika:
Hanke on päättynyt!
1.9.2020-30.6.2023

VESKU – verkkovalmennuksella ja tuetulla työkokeilulla kohti koulutusta ja työtä on ESR-rahoitteinen hanke ajalle 1.9.2020-31.12.2022. Hankkeen toteuttavat Silta-Valmennusyhdistys yhdessä Vates-säätiön ja Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen (TAKK) kanssa.

Hankkeessa kehitetään työkokeilua pitkään koulutuksen ja työn ulkopuolella olleiden aikuisten tarpeita paremmin vastaavaksi integroimalla osallistujien työ- ja toimintakyvyn monialainen arviointi kiinteäksi osaksi työkokeilua. Hankkeessa kehitetään
toimintamalli, jossa työkokeilijan työkyky, siihen liittyvät haasteet, tarvittava tuki ja aikaisempi osaaminen kartoitetaan systemaattisesti ja työkokeilujakso räätälöidään kartoitukseen pohjautuen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Työkokeilun ja koulutuksen yhteyttä vahvistetaan kehittämällä työkokeilua systemaattiseksi osaamisen hankkimisen ja tunnistamisen oppimisympäristöksi yhteistyössä työnantajien kanssa.

Lisäksi hankkeessa kehitetään verkkovalmennus, joka parantaa osallistujien koulutukseen osallistumisen, urasuunnittelun ja työllistymisen valmiuksia.

No items found.

Yhteystiedot

Marja Kervinen
Projektipäällikkö (VESKU)
Valmentaja (TEAK)
Vastuualueet:
marja.kervinen@siltavalmennus.fi040 153 1960
Paula Vuorinen
Vastaava valmentaja
Projektipäällikkö
Vastuualueet:
Kiinteistöpaja, Monitaitopaja, Silta- Puu, Rakennus- ja pintakäsittelypaja, Puhdistuspaja
paula.vuorinen@siltavalmennus.fi040 514 5579
Tiina Sassali
Kehittäjä (VESKU)
Digivalmentaja (Virtuaalisesti Vierellä)
Vastuualueet:
tiina.sassali@siltavalmennus.fi040 617 5775